A kifogástalan smink alapja

Gall pic1 cmscrop

A szép smink alapja a megfelelő előkészítés

Nem győzzük hangsúlyozni bőrünk ápolását, kényeztetését minduntalan, az öregedés késleltetését és a szép,feszes bőr hosszan tartó megőrzését.  Bizony a smink is úgy lesz tökéletes, ha megvan hozzá a megfelelő alap és módszeresen tudunk építkezni.

Első lépésként elengedhetetlen a megfelelő tisztítás. A nagy könyv szerint szükségünk lesz egy megfelelő arctisztítóra. Mi az IMAGE termékekre esküszünk, melyek közül mindenki megtalálja a bőrének legmegfelelőbbet a széles termékkínálatból. Minden nap reggel  és este tisztítsuk meg bőrünket és a pórusainkat a mindennapi szennyeződésektől és persze a sminkünktől is. Az arcradírozásról általában elmondható, hogy azzal csínján kell bánni, nem szabad átesni a ló túloldalára, bőven elég ha hetente 1x leradírozzuk a bőrünket , hiszen ha gyakrabban csináljuk bőrünk elkezd védekezni és megvastagítja a felhámot ami nem egészséges.  Erre cáfolnak rá az ImAGE termékei, melyek közül több akár napi használatra is ajánlott.

Ha a tisztítással végeztünk jöhetnek a finomságok, kinek mit szeret a bőre, arckrém, szérum , fényvédő vagy is-is. Tehát ez lenne a napi rutin arcápolás terén, ez már kellően megalapozta nekünk a szép sminket.

Van sokféle kimondottan sminkelés előtti termék, ezeket hívjuk bázisoknak vagy primereknek .  Ezek a termékek arra szolgálnak, hogy sminkünk tartós legyen és arcunk szép hidratált és telt legyen sokáig a smink alatt is, valamint a szemünk és szánk körül sem tud beleülni a ráncokba sem az alapozó , a szemfesték, sem pedig a rúzsunk. Személy szerint van pár kedvenc Karaja primerem, róluk mesélnék pár szót. Természetesen a használatukat megelőzően is szükséges a napi rutinos arctisztításunk és arcápolásunk.

Karaja Phytolift szérum

Karaja makeup phytolift antiageing szerum

Nem csak tartósabbá teszi sminkünket hanem bőrünk is hálás lesz használatáért, ugyanis ez az Anti-aging telistele van hatóanyagokkal és pillanatok alatt szemmel láthatóan kisimítja bőrünket . Ez a szérum természetes biopolimereken alapszik, többek között tartalmaz Panthenolt, Alginát kivonatot, hyaluronsavat és szójaproteint.

Karaja Perfect Touch Lip Primer ajakalapozó

Karaja makeup ajakalapozo perfect touch

Nem csak megkönnyíti a rúzs felvitelét, de tartósabbá is teszi azt Sokszor tapasztaljuk azt,hogy a rúzs „kicsúszik” , belefolyik az ajak körüli ráncocskákba vagy foltos lesz ha szárazabb a szánk, és pillanatok alatt lejön. Ez a kis bázis abban segít nekünk, hogy folyamatos hidratálás alatt tartsa ajkainkat akár a rúzs vagy szájceruzánk alatt, és a szín ott maradjon ahova mi tettük . 

Segít az ajkak felületének puhábbá tételében, optikailag csökkenti az apró vonalakat, és a szájkontúr hibáit is javítja.

Karaja Perfect Touch színezett szem báziskrém

Karaja makeup perfect touch szemfestekalap

Teljes mértékben maximalizálja a tartósságát a szemhéjárnyalónknak, szemceruzának és nem engedi, hogy szemünkön órák elteltével összeálljon a szemfesték. Hyaluronsav és rizspúder tartalmú primer amely faggyúfelszívó réteget képez a bőr és a smink között, amely megkönnyíti a szemhéjárnyaló felvitelét, és egész napra fixálja azt. Mivel enyhén színezett, képes eltüntetni az apróbb bőrhibákat a szemhéjon, és a szemkörnyék kivilágosításával kiemeli a szemet.

Összefoglalva tehát a tökéletes smink elkészítéséhez amellett, hogy profi sminktermékeket használunk, fontos, hogy bőrünk is profi módon legyen ápolva a mindennapokban, meglátjátok milyen hálás lesz érte.

Kezeléseink, sminkjeink rendszeres bemutatásáért kövessen minket az Instagramon:

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagramunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

Instagram logo 5

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre