Medical kozmetika

Porta Bella Vita

A probléma megoldására a teljesség igénye nélkül mutatunk lehetőségeket, olvashat kezelések leírásáról, képekkel is megmutatjuk eredményeinket, hogy könnyebben eligazodhasson a klinikánk nyújtotta folyamatosan bővülő, és a legújabb eljárásokat is magába foglaló lehetőségek között.
Fontos azonban, hogy minden elvégzett kezelést állapotfelmérés és tervezés előz meg, hogy a legoptimálisabbat tudjuk kiválasztani, a döntést mindig személyre szabva, közösen hozzuk meg.

Kezelések

Önmagukban is eredményes, de a klinikai kezelésekkel kombinálva, az eredmények fokozására és tartósságának növelésére alkalmas szolgáltatásokat nyújtunk. Sok esetben a magas hatóanyag-tartalom miatt kizárólag orvosi rendelőben elérhető medical kozmetikai kezeléseink tudományosan alátámasztott eredményekkel történnek.

Orvosesztétikai arckezelések

Kezelések

Önmagukban is eredményes , de a klinikai kezelésekkel kombinálva, az eredmények fokozására és tartósságának növelésére alkalmas szolgáltatásokat nyűjtunk. Sok esetben a magas hatóanyagtartalom miatt kizárólag orvos rendelőben elérhető medical kozmetikai kezeléseink tudományosan alátámasztott eredményekkel történnek.

Orvosesztétikai arckezelések
Testformálás

Bőrápolási termékek

Klinikánkon eleinte az esztétikai kezelések kiegészítésre, majd később az otthoni bőrápoláshoz, problémamegoldáshoz választottunk a legmagasabb minőségű termékekből.

A magas hatóanyag-tartalmak, a tudományosan igazolt eredmények alapján döntöttünk a forgalmazott termékcsaládok mellett, amelyek általában csak esztétikai rendelőkben érhetőek el.

A növekvő igények és elvárások érdekében évek óta működő webshopunk fejlesztését 2021-ben végeztük le, hogy az érdeklődők több szempontot is figyelembe véve választhassák ki a számukra legoptimálisabb terméket, vagy kombinációt.

Felmerülő kérdéseivel, igény szerint tanácsadással várja Önt is a Porta Bella Vita Klinika csapata.