Kezelések, szolgáltatások

Porta Bella Vita

A probléma megoldására a teljesség igénye nélkül mutatunk lehetőségeket, olvashat kezelések leírásáról, képekkel is megmutatjuk eredményeinket, hogy könnyebben eligazodhasson a klinikánk nyújtotta folyamatosan bővülő, és a legújabb eljárásokat is magába foglaló lehetőségek között.  Fontos azonban, hogy minden elvégzett kezelést állapotfelmérés és tervezés előz meg, hogy a legoptimálisabbat tudjuk kiválasztani, a döntést mindig személyre szabva, közösen hozzuk meg.

Orvosesztétikai arckezelések

orvosi esztétika

Az esztétikai orvoslás a szépség és megjelenés javítására, valamint az önbizalom növelésére fókuszál, célja a bőr, az arc és a test megjelenésének javítása.
Az arc és a test esztétikai hibáinak korrekciója, a harmónia megteremtése, anti aging és szépségmegőrző eljárások folyamatosan bővülő széles palettája ál rendelkezésünkre, így a legoptimálisabb eredményt érhetjük el pácienseink igényeinek megfelelően.

Fül- orr gégészet

Az orr és fül esztétikai és korrekciós műtétei, műtét nélküli beavatkozások, horkolás tartós megoldása.

Orrműtét-dr Járai Tamás
Boranalizis

Bőrgyógyászat

Szakorvosaink számos lézeres és injekciós módszer közül választanak  a páciensek problémáinak megfelelően a bőrminőség javítására, a bőr egészségének és fiatalos megjelenésének megőrzésére helyreállítására.

plasztikai sebészet

Minimál invazív beavatkozásokon kívül klinikánkon felső szemhéj plasztika elvégzásre , ambuláns plasztikai sebészeti beavatkozásokra is lehetőség van.

Bőrmegújítás

lézeres szőrtelenítés

Az FDA engedéllyel rendelkező  DEKA MOTUS AY egyedülálló, innovatív technológiát kínál, az Alexandritot és az Nd YAG lézerforrások ötvözetével, biztosítva  a legkorszerűbb és leghatékonyabb szőrtelenítési eljárást. 

Lezeres szortelenites 1 1
Medical kozmetika cmscrop

Medical kozmetika

Önmagukban is eredményes , de a klinikai kezelésekkel kombinálva, az eredmények fokozására és tartósságának növelésére alkalmas szolgáltatásokat nyűjtunk. Sok esetben a magas hatóanyagtartalom miatt kizárólag orvos rendelőben elérhető medical kozmetikai kezeléseink tudományosan alátámasztott eredményekkel történnek. 

Coaching

A coaching egy olyan támogató folyamat, amely során felfedezzük és aktiváljuk saját megoldásainkat a céljaink eléréséhez. Ennek eredményeként jobb életminőséget érünk el.

Az ülések során egy biztonságos és ítélkezésmentes teret hozunk létre, ahol a strukturált folyamat mentén kérdésekkel és eszközökkel hozzuk felszínre az ügyfélben rejlő lehetőségeket és a számára legmegfelelőbb lépéseket céljai eléréséhez.

Deka dot cmscrop 1