Megoldásaink ajakra-szemre

Porta Bella Vita

A probléma megoldására a teljesség igénye nélkül mutatunk lehetőségeket, olvashat kezelések leírásáról, képekkel is megmutatjuk eredményeinket, hogy könnyebben eligazodhasson a klinikánk nyújtotta folyamatosan bővülő, és a legújabb eljárásokat is magába foglaló lehetőségek között.
Fontos azonban, hogy minden elvégzett kezelést állapotfelmérés és tervezés előz meg, hogy a legoptimálisabbat tudjuk kiválasztani, a döntést mindig személyre szabva, közösen hozzuk meg.

Ajak formálás kontúrozás

Az ajak arányainak, formájának megváltoztatása, a kontúrok hangsúlyozása hyaluronsavas feltöltéssel történik. A mértékletes változtatással, az ajak adottságainak figyelembe vételével természetes eredményt érünk el.

Hyaluronsavas ajakfeltoltes 1

Ajak formálás kontúrozás

Az ajak arányainak , formájának megváltoztatása, a kontúrok hangsúlyozása hyaluronsavas feltöltéssel történik. A mértéletes változtatással, az ajak adottságainak figyelembe vételével természetes eredményt érünk el.

Hyaluronsavas ajakfeltoltes 1
Hyaluronsavas ajakfeltoltes porta bella vita

Ajak hangsúlyozás, volumen növelés

Az ajkak dúsabb, hangsúlyos megjelenését hyaluronsavas feltöltéssel végezzük, az ajak adottságainak, a várt eredménynek megfelelő hyaluronsavval és technikával.

Ajak idősődő, ráncos

Az idő előrehaladásával az ajkak veszítenek volumenükből, elkeskenyednek, formájuk ellaposodik. Az ajkakon és az ajkak felett ráncok jelennek meg. A hyaluronsavas ajakfiatalítással mértékletesen kezeljük a változásokat, törekedve a harmonikus megjelenésre. Sok esetben az ajak környezetének kezelése is szükséges az optimális eredményhez.

Bőrmegújítás

Ajak idősődő, ráncos

Az idő előrehaladásával az ajkak veszítenek volumenükből, elkeskenyednek, formájuk ellaposodik. Az ajkakon és az ajkak felett ráncok jelennek meg. A hyaluronsavas ajakfiatalítással mértékletesen kezeljük a változásokat, törekedve a harmonikus  megjelenésre. Sok esetben az ajak környezetének kezelése is szükséges az optimális ereedményhez.

Bőrmegújítás

Felső szemhéj megereszkedés

A felső szemhéj megereszkedése a változás mértékétől függően műtét nélküli módszerekkel is javíthatóak, de jelentős megereszkedésre a felső szemhéj plasztika hoz megoldást.

Felső szemhéj megereszkedés

A felső szemhéj megereszkedése  a változás mértékétől függően műtét nélküli módszerekkel is javíthatóak, de jelentős megereszkedésre a felső szemhéj plasztika hoz megoldást.

Depositphotos 38130331 xl 2015 cmscrop

Ínymosoly

A Gummy smile (ínymosoly) esetén mosolygásnál a felső ajak nem fedi a fogsort. Megoldása botulinum toxinnal, hyaluronsavas ajakfeltöltéssel, vagy ezek kombinációjával lehetséges a problémától függően.

Szem alatti árok

A valódi szem alatti árok feltöltése hyaluronsavval történhet. Pontos diagnózist igényel, hiszen az árkoltság sok esetben nem valódi volumenhiány, illetve a szövetek állapota miatt ellenjavallt a feltöltése az akár évekkel később megjelenő szem alatti duzzadások elkerülésére. A megjelenés javítása sok esetben nem az árok feltöltésével oldható meg, erre az esztétikai orvos tesz javaslatot.

Hyaluronsavas ráncfeltöltés

Szem alatti árok

A valódi szem alatti árok feltöltése hyaluronsavval történhet. pontos diagnózist igényel, hiszen az árkoltság sok esetben nem valódi volumenhiány, illetve a szövetek állapota miatt ellenjavallt a feltöltése az akár évekkel később megjelenő szem alatti duzzadások elkerülésére. A megjelenés javítása sok esetben nem az árok feltöltésével oldható meg, erre az esztétikai orvos tesz javaslatot.

Hyaluronsavas ráncfeltöltés

Szem alatti sötét karika , táska

Az alsó szemhéj bőrminőségének javítása, feszesítése jelentős javulást hozhat a még nem műtéti megoldást igénylő esetekben.

Orvosesztétikai arckezelések

Szem alatti sötét karika , táska

Az alsó szemhéj bőrminőségének javítása, feszesítése jelentős javulást hozhat a még nem műtéti megoldást igénylő esetekben.

Orvosesztétikai arckezelések
Depositphotos 141463312 l 2015 cmscrop

Szemkörnyék ránctalanítás

Leggyakrabban a szem körüli szarkalábak kezelésére van szükség. A szemhéjon megjelenő ráncok simítását pedig bőrminőség javító kezelésektől várhatjuk.

Feliratkozás a hírlevélre