Megoldásaink

Porta Bella Vita

A probléma megoldására a teljesség igénye nélkül mutatunk lehetőségeket, olvashat kezelések leírásáról, képekkel is megmutatjuk eredményeinket, hogy könnyebben eligazodhasson a klinikánk nyújtotta folyamatosan bővülő, és a legújabb eljárásokat is magába foglaló lehetőségek között.  Fontos azonban, hogy minden elvégzett kezelést állapotfelmérés és tervezés előz meg, hogy a legoptimálisabbat tudjuk kiválasztani, a döntést mindig személyre szabva, közösen hozzuk meg.

Arc

Arcesztétikai kezeléseket végzünk egy zavaró probléma megoldására, de a szépség hangsúlyozására, a harmónikus arányok megteremtésére is lehetőség van.

Válassza ki, mire keres megoldást, és tekintse meg a lehetőségeket.

Orvosesztétikai arckezelések
Hyaluronsavas ajakfeltoltes 1

Ajak-szem

Az ajkak esztétikai kezelése nem merül ki az ajkak dúsításában, a forma korrekciója, az asszimetria csökkentése, az ínymosoly, az idősődő ajkak megjelenésének helyreállítása ugyanúgy megtalálható a kezelési lehetőségek között.

A szemkörnyék arcunk meghatározó része, a szemhéj, szemöldök megereszkedésére, a sötét karikákra, meglazult alső szemhéjra, ráncok simítására is számos megoldás kínálkozik.

Válassza ki, mire keres megoldást, és tekintse meg a lehetőségeket.

toka, nyak, dekoltázs

Gyakran méltatlanul elhanyagolt területek, pedig a ráncosodás megelőzése, a bőr feszességének megtartása vagy helyreállítása számos kezeléssel megoldható.

Válassza ki, mire keres megoldást, és tekintse meg a lehetőségeket.

Toka

bőr

Népszerű kezelések közé tartoznak a bőrelváltozások megoldására irányuló kezelések. Emellett a bőröregedés lassítása, a feszesség megtartása, a védelem legalább olyan fontos területe az esztétikai beavatkozásoknak.

Az optimális eredményekért a kozmetika, esztétikai orvoslás, esztétikai bőrgyógyászat, plasztikai sebészet körébe tartozó kezelések állnak rendelkezésre, az otthoni bőrápoláshoz magyas hatóanyagtartalmú készítmények érhetőek el klinikánkon.

Narancsborkezeles porta bella vita
Testformálás

test

A testformálásnak, testkontúr javításnak,  bőrfeszesítésnek számos lehetősége van műtét nélküli eljárásokkal és kombinációkkal. de akár plasztikai beavatkozás is szükséges lehet a vágyott eredményhez. 

Válassza ki, mire keres megoldást, és tekintse meg a lehetőségeket. Ezt követően jelentkezzen állapotfelmérésre, ahol az Ön számára optimális kezelési tervet állítjuk össze.