Porta Bella Vita logo

A szemhéjárnyalás napos oldala

Karaja szem cmscrop

Ahány ember annyi – annyi szemforma, ezért nincs könnyű dolgunk ha láthatatlan szabályokat akarunk szabni a szemhéjunk sminkelésébe,n viszont van néhány alap trükk, amikkel jó, ha tisztában vagyunk.

Egy alapvető szín elmélet amelyet talán úgy tudunk a legkönnyebben megérteni, ha párhuzamot vonunk az öltözködéssel : Egy sötét színű vagy fekete ruha, nadrág slankít ,karcsúsít
minket, le tudunk faragni innen-onnan. Egy fehér, világos vagy akár még fénylő ruhadarabbal pedig kiemelünk. Gondoljunk csak bele , egy fehér nadrágban máris nagyobbnak tűnik a popsink.

Így tehát a világos vagy középárnyalatú, fénylő, irizáló szemfestékekkel kiemelünk, a matt és sötét árnyalatokkal vagy szemceruzával pedig satírozunk, árnyékolunk, tompítunk,formázunk.

Sminkelésnél a legtöbb esetben a mandula szemre törekszünk, felfelé ívelő mozdulatokkal. Próbáljuk meg képzeletben felosztani a szemünket 2 majd 3 kicsi háromszögre. A külső kicsi háromszög ami sötét árnyalatú lehet és a legbelső kicsi háromszög pedig világos, akár csillámló, fehér vagy bézs. Ha csak erre a két részre ügyelünk, már szép egységes sminkünk van, de ha szeretnénk egy kis extrát vinni bele, akkor a középső háromszögre, ami nem más mint a mozgó szemhéj, felvihetünk egy középárnyalatú színt, egy csillámló irizáló festéket vagy egy élénk extrémebb színt, ami mondjuk passzol az aznapi stílusunkhoz – öltözködésünkhöz.

Fontos,hogy a pillatövet mindig hangsúlyozzuk egy kis ceruzával ami lehet sötétbarna vagy fekete is, melyet mindig a szem háromnegyedéig vagy a pupilláig húzzunk, hogy ne nyomjuk össze a szemünket, emelett pillánink is így optikailag sűrűbbnek fognak hatni. Végül hogy úgymond megvilágítsuk a munkánkat , a szemöldökcsontra egy pöttyintésnyi törtfehéret vagy
highlightert felvihetünk.

KARAJA a színek specialistája

A Karaja kínálatában egyaránt megtalálhatók, a szemhéjárnyalók , nedves és száraz szemhéjpúderek a pasztel szemhéjárnyalatoktól a ragyogó csillámokig. Szárazon félig-átlátszó hatást érhetünk el, nedvesen (vizes ecsettel) pedig az intenzív ragyogást és hosszantartó fedést biztosíthatjuk.

Csodálatosan harmonizáló, jól kombinálható színekből lehet választani a szemek élénkítésére is kiemelésére. A magasan pigmentált árnyalatok és a kiváló színharmóniák megalkotják számodra a tökéletes szemsminket anélkül,hogy mellényúlnál a színek kombinációjánál.

Csak egy kis ízelítő a Karaja változatos szemhéjárnyalóiból:

Szemhejarnyalo1
Szemhejarnyalo2
Szemhejarnyalo3

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre