Porta Bella Vita logo

Értekezés a kilóim számáról II – Vermes Timea gondolatai

Vermes Tímea

Avagy mi történt az egy hét alatt

Remekül vagyok,fogytam másfél kilót!

Nem éheztem,csak az ízek hiányoztak néha,de tudtam,hogy vacsira majd eszem valami finomat.Nem túl sokat,es nem túl későn!Es ittam folyamatosan.Teát hidegen citrommal.

Nos,az igazságot megvallva,még édességet is ettem,persze csak mértékkel,és mindig az adott étkezéshez csatolva.

A legjobb es legmegnyugtatóbb érzés számomra az,hogy kontrollálni tudom a súlyomat.Nekem mindig ez a legnehezebb.Es mivel rengeteg módszert kipróbáltam már,tudok különbséget tenni.

Önmagában véve minden fogyókúra hatásos,amennyiben betartja az ember.Fogytam már szerepért tíz kilót 12 nap alatt,a premierre karcsú voltam es szuper csaj,aztán 12 kilót híztam vissza a kovetkező egy-két hónapban.

A legjobb,ha életmódváltás következtében fogyunk.Ez a legtökéletesebb.Mozgás,es egészséges étrend,ami tökéletes formában tart folyamatosan.Én erre nem vagyok képes hosszú távon,sajnos.Eleve a munkám sem teszi lehetővé,mert kiszámíthatatlan es folytonos utazással jár.De azért igyexem mindig beiktatni hosszabb-rövidebb szakaszokban a sportot es az egészséges táplálkozást.

Most viszont talaltam valamit,amivel a rendszertelenebb időszakokban is rendszerezni tudom a testsúlyomat.

Megint csak hálás vagyok ezért Beának es a Porta Bella Vita szalonnak!

Egyenlőre ennyi,még kell fogynom kicsit,aztán súlymegtaratás következik.

Erről is írok majd.

Vermes Timea  

Kapcsolódó bejegyzések

GONDOLATOK A PREMIUM DIETAS FOGYÁSRÓL 

PREMIUM DIET MÓDSZER

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre