Értekezés a kilóim számáról III -Vermes Tímea gondolatai

Vermes Tímea

Avagy tíz napon át azt fogok enni,amit szeretnék (persze csak mértékkel !)

A mai napon felfüggesztem a Premium -diétát, és teljes lelki békével megyek nyaralni, ahol azt fogom enni, ami jólesik.

Azután újra folytatom (hamarosan mindenről beszámolok),es életemben először cseppet sem aggódom,hogy mi lesz nyaralás után!

Világ életemben kisebb gyomorgörccsel indultam útnak, és fél,-később egész- eurós érméket dobáltam utcai mérlegekbe, hogy kiderítsem mennyit híztam, és mennyit ehetek a fennmaradó pár napban. Tudom, abnormális dolog, de képes vagyok két hét alatt 4-5 kilót is hízni, minden különösebb zabálás nélkül , mindössze azért, mert fekszem a napon, és azt eszem, amit megkivánok.

Folyamatos harcban álltam a mérlegekkel -itt jegyzem meg, csillagjegyem szerint dupla mérleg vagyok -, és nem tudtam hogyan kerüljem el,vagy vállaljam fel az érzést:mérlegelnem kell önmagam!

Folyton!

Jelenleg kilóra megállt a fogyásom nagyjabol 5 napja, viszont a ruháim egyre inkabb lötyögnek!

Ez azt jelenti,hogy nem veszitek az izomtömegemből (ami elég gyatra ugyan, de mégis..), és jó helyről fogyok, centikben!

Nagyszerű!!!

És ágyő kedves mérleg!

Köszönöm Bea és köszönöm Prémium Diet!❤️

Ez nagy változás az életemben!

Aki teheti, annak jó pihenést kivánok, a többieknek pedig szép napokat es sok energiát!

Kapcsolódó bejegyzések

GONDOLATOK A PREMIUM DIETAS FOGYÁSRÓL 

PREMIUM DIET 

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre