Porta Bella Vita logo

Gondolatok

Női arc

Nem tudom, létezik-e olyan nő, aki teljes egészében elégedett önmagával.

Számomra az élet egyik nagy paradoxona,hogy bár idővel bölcsességet tanulunk, és egyre több dolgot elfogadunk magunkban, ezzel ellentétben öregszünk, és így elhasználódnak bizonyos testrészeink valamint a bőrünk. Vagyis, ahogy egyre érettebben szemléljük önmagunkat, és megtanuljuk a külsőnket szeretni, úgy egyre nehezebben nézünk szembe azzal a ténnyel, hogy ez a folyamat visszafordíthatatlan.

Valójában nagyon szeretem a ráncaimat, és nem vagyok elégedetlen, sőt!

Amiért mégis a Porta Bella Vita esztétikai központot választottam külsőm megóvása érdekében, annak magyarázata igen egyszerű: nagyon jól érzem itt magam! A kellemes környezet és a kedves hangulat mellett a kitűnő szakemberek segítsége meghatározó számomra.

Miként tudok egészségesebben élni? Hogyan őrizzem meg a szépségemet, és a belső harmóniámat, amire nem tagadom, büszke vagyok…?

Nos, ezért kerestem meg ezt a szalont, és mivel sosem titkoltam a koromat (maholnap negyvenkét éves leszek), azt is vállalom, hogy szükségem van bizonyos kezelésekre, amelyek segítenek fittségem megőrzésében.

Természetesen nem gondolom, hogy a szépség a legfontosabb egy nő életében. Ami a legfontosabb, hogy elfogadjuk és szeressük önmagunkat, nekem pedig színpadi emberként még inkább figyelnem kell a külsőmre.

Hiú vagyok, nem túlzottan, de kellőképpen. Tisztelem magamban a nőt, és szeretem a szépséget. Kívülről és belülről egyaránt. Ez teszi teljessé az életemet. Köszönöm a Porta Bella Vita esztétikai központnak, hogy szebbé teszik a hétköznapjaimat!

Minden nőnek szívből ajánlom ezt a finom kényeztetést….

Szeretettel:

Vermes Timea

Operaénekes 

A Porta Bella Vita Orvosesztéikai központ arckezeléseiről ITT olvashat ›››

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre