Happy Lift arcemelés és hyaluronsavas volumenpótlás

Fellai ildiko

Amikor kezeléseket végzünk, sosem gondolkozahatunk sémákban, minden eset más, mint ahogy mindannyian  egyediek és megismételhetetlenek vagyunk, egyedi arcvonásokkal, más- és más történettel, amiért meghozzuk a döntést, hogy változtatni szeretnénk.

Bemuató kezeléseinkkel azt szeretnénk megmutatni, hogy különböző kezelésekkel, legtöbbször kombinációkat összeállítva jutunk el más és más úton a célig, ami nem lehet más, mint hogy az „eredményt” szeressük viselni, elégedettebbek lehessünk, és jól érezzük magunkat a bőrünkben. 

Az alábbi kezelésre emlékezni nem csupán az eredménye miatt szeretünk, de Ildikó elragadó személyisége, feltétel nélküli bizalma miatt is valódi élmény volt nekünk.

Központunkban  Ildikó azért jelentkezett, mert célja nem drasztikus beavatkozás, vagy nagy változás elérése volt, hanem fiatalos lendületével, érzéseivel harmóniát teremteni az arcán, természetes hatással. 

A döntést segítette az oldal böngészése, ahogy ő fogalmazott:  „emberiek, nem hirdetik fennnenhangon, hogy a tökéletesből, hogy lehet pompázatos, hanem rendkívül hitelesen mutatja be, azokat az esztétikai problémákat és azok megoldásait, amiben magamra ismertem”. 

A megbeszéléskor tiszáztuk a célokat, egyetértettünk abban, hogy ha változás a természetesség határain belül marad, akkor lesz a legszebb és viselhető, és fontos szempont, hogy ne változzanak meg a vonások, csupán korrigáljuk az idő múlásával megjelenő „nemszeretem” változásokat.

A kezelési tervhez és a kivitelezéshez Ildikó szabad kezet adott (persze ez nem jelenti azt, hogy nem egyeztettünk volna, vagy részletesen nem beszéljük meg a tervet).

A terv az arc megereszkedésének csökkentése, az arc és állív fiatalos kontúrjának helyreállítása, az ajak ráncoltságának megszűntetése, a tekintetet fáradtnak mutató szem alatti árok simítása, az apró volumenhiányok, ráncok kezelése volt. 

Ehhez a Hapy lift ercemelést választottuk, hyaluronsavas feltöltéssel kiegészítve.

Köszönjük a bizalmat, és hogy részesei lehettünk  a változásnak! 

Happy Lift

Tartós hatású, de  felszívódó szálakkal végzett műtét nélküli arcemelést végeztünk helyi érzéstelenítésben az arc alsó és középső harmadának és az állív megereszkedésének heyreállítására. 

A kezelés hatására a fiatalos arckontúr helyreállt,  a megereszkedés rövid időn belül jelentősen csöökent.

Happy Lift kezelés a műtét nélküli felszívódószálas arcemelések közé tartozik, de erőteljesebb emelést biztosít, hatása hoszabban tart mint a vékonyszálas, vagy COG szálas kezeléseké. A kezelés azonban nem tekinthető a klasszikus ebédidős kezelésnek, bár nem drasztikus beavatkozás, az elvégzését követően néhány nap otthoni pihenés indokolt.

Hyaluronsavas volumenkorrekció

Hyaluronsavas volumenpótlással simítottunk a szem alatti árkon, az ajkakon diszkrét korrekciót végeztünk, és az arc, áll minimális volumenhiányát is pótoltuk. A hyaluronsavas feltöltések ma már nagyon elterjedt, biztonságos beavatkozások, a rendelkezésre álló széles választéknak köszönhetően számtalan lehetőségünk van az „arcszobrászatban”. 

A képek a kezelés előtt és a kezelést követő 2. héten készültek

Happy lift2
Happy lift

Bízom abban, hogy megmutathatuk, hogy mértéktartó kezelésekkel szép eredmények érhetőek el, amik segíthetnek, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben anélkül, hogy vonásaink megváltoznának.

Fellai ildiko

Foto: Studo 2.0

Köszönjük, hogy vállalkozott bemutató kezelésünkre, hogy megmutathassuk a változást. olvassa el Ildikó történetét is, miért szánta rá magát a változásra.

Sikeres, örömteli szépülést kívánok!

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre