Hyaluronsavas feltöltés, archarmonizáció, kontúrozás, anti-aging

Hyaluronsavas arcfeltöltések

Az arc hyaluronsavas kezelését különböző célokból végezzük. 

Már viszonylag fiatalon is használjuk az arc arányainak optimalizálására, a szépség hangsúlyozására. A megfelelően választott kezelés, hyaluronsav és a mértékletesség fontos a természetesség megőrzéséhez.

Az idő múlásával az archarmonizáción kívül  (a megfelelő arányok, kontúrok kialakítása )  mellett az arc idővel átalakuló szerkezetének korrekcióját (anti-aging kezelések) is végezzük. Ilyenkor sem csak a volumen növelésére törekszünk, a természetes hatás és a legoptimálisabb eredmény elérésért emeljük a szöveteket, kontúrt javítunk, sőt a legkorszerűbb hyaluronsavas arckezelések szerint a hyaluronsavval izommodulációt is végzünk. 

Persze nem mindenre jelent megoldást a hyaluronsavas feltöltés, van, amikor kombinációkat alkalmazunk, akár bőrmegújítással, akár mimikai ráncok kezelésével, vagy az arc szálas megemelésével kiegészítve.

Hyaluronsavas feltöltések

Bemutatunk néhány kezelést, ha a képre kattint, részletes leírást is olvashat további képek mellett. 

  • a hyaluronsavas kezeléseknek van azonnal látható hatása, DE a kiteljesedéshez hetek kellenek
  • a hyaluronsavas kezelésekkel nem változtatjuk meg az arc karakterét, a saját kontúr és forma helyreállítását végezzük, miközben igyekszünk az arányokat optimalizálni
  • a ráncok simítására nem a ráncfeltöltést választottuk, hanem az okok kezelésével tompítottuk mélységüket
  • a mimikai ráncok kezelésére a botulinum toxinnal egészítettük ki a hyaluronsavas feltöltést

Ami a képeken nem látszik:

Amikor teljes arc kezelését végezzük, az elért eredmény mértékét nagy mértékben befolyásolja a felhasznált hyaluronsav mennyisége. A bemutatott kezelések 1-2-3-4-5 ml hyaluronsav kombinációjának felhasználásával történtek (a kezelésekre kattintva tud erről tájékozódni).

Ha tovább szeretnénk fokozni a bemutatott eredményeket, további hyaluronsavval valósíthatnánk meg, vagy egyéb kezeléssel egészítenénk ki.

Van, amikor több lépésben végzünk arcfiatalító kezelést az „alapozástól” a „simításig”, akár több hónap alatt bejuttatva a kellő mennyiségű anyagot mindig, amíg a páciens már nem akar további változást.

Sok csodálatos páciensünknek köszönjük, hogy hozzájárultak arcuk bemutatásához, amelyek közül most 3 eredményen szerettük volna megmutatni, hogy a ráncok simítása nem feltétlenül a ráncok direkt kezelését igényli.

Supermodel look és arckontúr optimalizálás

Szép, fiatal arcon az optimális arányok megteremtése, a szépség hangsúlyozása kis mennyiségű hyaluronsavval is megvalósítható. 

(Részletek a képre kattintva)

Supermodel look, járomív kontúrozás

 (Részletek a képre kattintva)

Férfikezelések hyaluronsavval

Egyre nagyobb számban végzünk hyaluronsavas kezelést férfi arcon, ilyenkor különösen figyelünk a férfias karakterek hangsúlyozására.

(Részletek a képre kattintva)

Hyaluronsavas arckontúrozás, lifting 

 (Részletek a képre kattintva)

Arckontúrozás, állfeltöltés hyaluronsavval

Az arc fiatalosabb vonásai a kontúrok javításával, a szövetek megemelésével, és az esetleges nagyobb volumenhiányok korrekciójával valósítható meg.

 (Részletek a képre kattintva)

Hyaluronsavas arcfeltöltés, lifting

 (Részletek a képre kattintva)

Hyaluronsavas lifting

(Részletek a képre kattintva) 

Hyaluronsavas arcformálás, volumenpótlás 

Amikor a volumenpótlás a fő irány a kezelésnél az arc lágy kontúrjának helyreállítására, jól megválasztott hyaluronsavval és megtervezett kezeléssel rendkívül természetes eredményt érhetünk el anélkül, hogy akár az arc mozgásakor külön életet élne a hyaluronsav.

Hyaluronsavas arclifting, kontúrozás

(Részletek a képre kattintva)

Hyaluronsav és Cog szálas arckezelés kombináció

Ha egy hyaluronsavas kezeléssel végezzük a liftinget, figyelembe kell venni azt a határt, amikor az arc nem veszíti el eredeti karakterét, nem válik „túl töltötté”. Ha nagyobb emelésre van szükség, mint amit az arc hyaluronsavból „elbír”, akkor kiváló lehetőség a szálas kezeléssel való kombináció-

(Részletek a képre kattintva)

Hyaluronsavas feltöltés és Cog szálas kezelés kombinációja

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre