Porta Bella Vita logo

Image MD – plasztikai sebészek által kifejlesztve

Unnamed 28 cmscrop

Az egészséges bőr tudománya


Mindig arra törekszünk, hogy kedves Vendégeinknek, Nektek elhozzuk a legújabb innovációkat, a megújulás jegyében. Budapesti továbbképzésem új tapasztalatait osztom most meg nagy lelkesedéssel kortól, és bőrtípustól függetlenül, mindenkire gondolva!

Az Image-nek szívügye, (természetesen nekünk is), hogy folyamatosan fejlesszen, hiszen az öregedés jelei elleni harchoz elengedhetetlen a kiegyensúlyozott, hatékony bőrápolási projekt.

Az MD az új otthoni bőrápolási program harcol a környezeti eredetű szabadgyök károk ellen, mert a cél: az egészséges, ragyogó, telt, feszes, rugalmas, egyenletes bőr! Az MD Orvosi erősségű bőrápolási rendszer, mely drasztikusan javítja a bőrképet.

Milyen eszközökkel?

Új 13 termékkel Tízszer erősebb hatóanyagokkal,retinollal, AHA savakkal, fehérítőkkel, peptidekkel, egyedi szállítórendszerekkel, hatékony felszívódással.

 

Lényege:

  • korrigálás
  • megelőzés
  • táplálás.


Könnyű növényi őssejtes koncentrációval véd a károsító UV, és IRA sugaraktól. Többek között különleges tengeri feltöltő szférákkal is dolgozik, a kollagén, elasztin stimulációján, melyek hatására a kisebb ráncok 1óra alatt simulnak!

Pigmenfoltoktól szenvedő kedves vendégeink, megbízhattok, a helyreállító halványító krémben, mert ragyogóvá teszi a bőrt!

Olajosan fénylő zsíros bőrű vendégek szintén bátran használjátok, kiegyensúlyozó, gyulladásgátló hatása miatt.

Az MD család minden terméke kiemelkedő, és gyors eredményt nyújt.

A közelgő ünnepek alatt remélem mindenkinek sok öröm, nevetés jut osztályrészül, szeretettel ajánlom a helyreállító szemkörnyék ápolót, mely az új non plusz ultra! Drasztikusan csökkenti a kisebb, és nagyobb ráncok megjelenését!

Csak óriási lelkesedéssel, és örömmel oszthatom meg veletek:

A termékek 4 hetes alkalmazása után a ráncok 45%-os csökkenését tapasztalhatjuk meg!

Kiválóan alkalmazható azok számára is, akiknek kevés idejük van kezeléseket igénybe venni, az MD-vel otthon is érezheted az Image professzionális hatását, helyreállító erejét.

 

Kiknek ajánlom?

Mindenkinek! Akár megelőzés céljából, akár konkrét problémáról legyen is szó: fáradt, fakó, pigmentfoltos, ráncosodásra hajlamos, vagy aknés bőrről!

„Ez a termékcsalád többévi kutatás, és fejlesztés eredménye. Készüljön a teljes bőrátalakulásra, és találkozzon az új Önmagával.”

Dr. Ronert
Az Image Skincare elnöke

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre