Judit története

Img 0528 cmscrop

Juditot a Plasztika Esztétika Infonapon ismertük meg. Akkori bemutatókezelésünk modelljével Kleoval érkezett, hogy barátnőjének színpadon elvégzett kezelését Ő is nyomon kövesse.

Akkor még nem tudtuk, hogy a támogatás mellett, célja az is volt, hogy a régóta megfogalmazott, arcát érintő fiatalítás iránti igényéhez, erőt gyűjtsön. A bemutató kezelés után határozta el, hogy eljött a pillanat.

Judit 55 éves mosolygós hölgy, korábban testnevelő tanárként, majd most saját vállalkozásban dolgozik. Arra a kérdésre, hogy hivatásával együtt jár-e az egészéges életmód, határozott igen volt a válasz. „Aláhúzva kettőször..”- erősítette meg Kleo is, aki most fordított helyzetben volt Nálunk, most ő kísérte el barátnőjét a kezelésre. 

Judit tehát rajta keresztül talált Ránk. Amikor Kleon korábban történt kezelése után látta a pozítiv változást (ennek eredményképeit itt tekintheti meg), egyértelműen tudni szerette volna, hogy minek köszönhető ez? Az élőben végignézett kezelés, és Kleo elmondásának hitelessége győzte meg végül arról, hogy Ő is szeretné felvenni a versenyt az idő kihívásaival….

… mert apropó verseny, Judit 8. alkalommal vett részt párban az Ironman versenyen, így érthető az az igénye, hogy a tükörben látott arca is tükrözze azt a fiatalosságot, ami kifogástalan alkatához, és erőnlétéhez illik. 

A kezelést megelőző orvosi kozultáció után Judit lelkesen számolt be arról, milyen meggyőző volt neki, ami számunkra egyértelmű, és kötelező minden kezelés előtt, hogy „Kezelési tervet” készítünk. (Ennek kétszeri aláhúzását, most Judit kérte 🙂 ) A konzultáció során az idővel megereszkedett arc COG szálas arcfeszesítését javasoltuk.

Img 0058

Juditot férje maximálisan támogatja elhatározásában. Judit izgatottan várakozott COG szálas kezelésére, és arra is választ kaptunk, hogy mit vár tőle: „Remélem, legalább úgy fogok kinézni, mint Kleo, jobban nem akarok.” 🙂

Hamarosan beszámolunk a kezelés eredményéről.

Addig is minden kedves jelenlegi és leendő Vendégünknek nagyon jó utat kívánok a szépülés útján!

Kövessen minket az Instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

Instagram logo 5

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre