Mivel vidd fel az alapozót?

Eszkoz1

Azt tapasztaltam sajnos,hogy sokan túl kevés figyelmet szentelnek a megfelelő sminkecseteknek, pedig ha tudjuk, mikor mit kell használni, könnyebben tudunk szép, minőségi sminket készíteni. A jó sminknek ugyanis három pillére van. Az első a minőségi sminktermék, a második a tudás, a harmadik pedig, ami egyáltalán nem elhanyagolható, a megfelelő eszközök használata. Mindhárom pillér megléte esetén lehet csak kifogástalan, tartós sminket készíteni.

Az alapozás a smink egyik legfontosabb része, hiszen – néhány igazán szerencsés hölgytől eltekintve – ezzel érjük el, hogy egységes és sima legyen a bőrünk.

Kézi felvitel


A legegyszerűbb és legolcsóbb megoldás, ha nem veszünk eszközt, hanem a kezünkkel visszük fel az alapozót. Az előnyéhez annyit tudnék mondani , hogy a kezünket tudjuk a legügyesebben kontrollálni, leggyorsabb és mindig kéznél van ! 🙂  Ugyanakkor a hátrányai : kevésbé higiénikus megoldás, nem tudjuk teljesen egyenletesen felvinni az alapozót és még a kezünk is olyan lesz, elnyeli, ne adj isten a körmünk alá is bemegy ,igaz?

 

Szivacsok

Eszkoz2


Személy szerint a szivacsokat sem kedvelem annyira alapozáshoz, persze itt is sok múlik a minőségen, hogy olyan legyen ami nem issza magába az anyagot, de egy ecsethez képest rengeteg alapozót nyel el. Trükközni persze tudunk, hogy előtte megmossuk, vizezzük,hogy ne az alapozót szívja magába. A szivacs választásánál érdemes figyelembe venni, hogy legyen olyan része, amivel szépen tudtok nagyobb felületeket alapozni, illetve olyan része is, amivel a nehezebben hozzáférhető helyek (pl. szem és orr környéke) is elérhetők.

Ecset

Eszkoz3


A klasszikus lapos ecset általában szintetikus szálú. Ezek az ecsetek nagyon jó eloszlást biztosítanak. Pont annyi festéket vesznek fel, amennyit kell és nagyon szép egyenletes eredményt adnak, a legkisebb zegzugba is beférünk velük, nem csíkoznak és nem utolsó sorban a legspórolósabb velük az alapozó használat. Ha megfelelő ecsetet választasz, akkor remekül fel tudod majd vinni az alapozód.

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre