Porta Bella Vita logo

Pár kilónyi boldogság

Premium diet eredmény


Már több mint egy éve kezdődött el történetem, amikor megszabadultam több mint húsz kiló súlyfeleslegemtől.

Igazi sikertörténet volt, amit meg is osztottam, hiszen mindenkinek sikerülhet.

( Történetem itt olvasható: NEKEM SIKERÜLT!- Vagyis a fogyásom történetét. )

Fogyásom után nagyon sok pozitív dolog történt velem, sőt tart azóta is . Sikerült leadnom több mint húsz kg –t a súlyomból , amire nagyon büszke vagyok! Önbizalmam töretlen, a világ azóta is elém tárja a szebbnél szebb lehetőségeket, dolgait, a szemléletem és személyiségem folyamatosan pozitívan változik. A fogyásom történetének végére leírtam , hogy a diéta működik, és nincs jojó effektus …

Ez valóban így van, lefogytam, nem híztam vissza a kilóimat, amíg egyszer csak….. van olyan időszak szinte minden ember életében, hogy bizony pár kg visszaszalad . Hogy is lehet ez? Mit gondolok erről?

Az életemben folyamatosak a változások, ahogy mindenkiében…Elég egy pici lelki megingás, egészségromlás , hormonális változás és még sorolhatnám tovább…

Diétám után , mindig figyeltem arra, hogy a háromszori étkezés között ne nasizzak, hiszen ez vezethetettt az évek alatt ahhoz, hogy felkússzanak a fölösleges kilók.

A „kúra” közben is és utána még kifejezettebben jelzett a szervezetem, nem minden étel esik jól, vagy kevesebb is elég pl. ( kenyér , pékárú ). Volt amipuffadást okozott, vagy egyszerűen csak nem jól, kellemetlenül éreztem magam.

Viszont eljött egy időszak az életemben, amikor egyre több olyan táplálékot kezdtem el fogyasztani , ami eddig is része volt az étkezésnek, de nem annyira kifejezetten. Ilyen volt a banán. Napi három- négy banánt megettem , úgy hogy szinte észre se vettem. Nem tudtam ellenállni, szó szerint kívántam, mint a kismamák bizonyos ételeket. Szóval nassolásnak bevettem a banánt, és nyugodt voltam, hiszenköztudott, hogy a banán egészséges , afféle szupergyümölcs. Fontos energiaforrás, számos fontos nyomelem és ásványi anyag megtalálható benne. Hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez, segít a stressz mentes mindennapokban.

Ezek tudatában rájöttem arra, hogy a banán volt az, ami megédesítette a napjaimat…. Kis boldogsághormonra volt szüksége a szervezetemnek, ezért kezdtem el a banánt többszörös mennyiségben fogyasztani, „nasizni”. Ennek következménye pedig az lett, hogy felszaladt rám néhány plusz kg.

Nem estem kétségbe , és nem dugtam a homokba a fejem, mert tudtam, hogy a PREMIUM DIET SEGÍT, és minél hamarabb belefogok, annál egyszerűbb a helyreállítás.

Egy vagy két hetes diéta és a felesleges kilók eltűnnek .Ja…..és még a banán finom ízétől sem kell meg válnom hisz a Premium Diet banán ízesítésű shaket fogyasztom .

Premium Diet banán ízű shake

Jojó effektusról nem beszélhetünk, hisz lassan egy éve tartom a súlyomat . Csupán annyiról lehet szó , hogy a szervezetem tudta mit kíván, mire van szüksége, hogy jobban „érezze” magát. És hogy most már tudom mi okozta ezt a PÁR KILÓ BOLDOGSÁGOT , így odafigyelek, hogy az endorfint máshogy vigyem be a szervezetembe

Elkeseredni senkinek sem kell, ha sikeres diéta után pár kiló plusz felszalad, mert van megoldás, és minél hamarabb belátjuk hogy valamit tenni kell, annál könnyebb megszabadulni a feleslegtől.

És nagyon egyszerű, és hatékony megoldás : A PREMIUM DIET és persze MINDENKI SAJÁT MAGA, hogy tényleg akarja!!

Mindenkinek sok sikert a súlymegtartáshoz is!

Brigitta

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre