Porta Bella Vita logo

Premium Diet a kiszámítható csoda

Kitchen 2608932 1920 cmscrop

Újra a ringben

2012-ben váratlan és visszautasíthatlan lehetőséget kaptam. Akkor a Porta Bella Vita felajánlotta, hogy általam mutatják be az akkor bevezetett testsúlycsökkentő, testformáló programjukat, többek között a Premium Diet táplálékhelyettesítőket. Hogy miért én? Valószínűleg azért, mert úgy gondolták, ha nálam működik, másnál garantált a siker. Ugyanis nálam renitensebb, kitartást nélkülöző embert keresve sem találhattak volna. 🙂

Mindezek ellenére majndem 30 kg-tól szabadultam meg akkor, és újra kinyílt a virág.

Annyi minden történt azóta. Sok öröm, sok bánat, munkahelyi feszültség, és a kilók szépen, alattomosan, visszatértek, és újra úrrá lettek az egykori vidám, elégedett énemen. Idén márciusban világossá vált számomra, hogy az életem már jó ideje nem a megfelelő mederben zajlik, így olyan elhatározással, ami előtte soha nem volt jellemző rám, gondoltam egyet, kiúsztam a part szélére, kiléptem a mederből, és magam mögött hagytam mindazt, ami bánatot okozott. Eljöttem korábbi munkahelyemről, mert várt egy egészen új világ. Hogy hol? Hát persze, hogy itt a Porta Bella Vitában.

Itt azonban munkahelyi kötelességem lett, hogy amit képviselek, az látszon rajtam is, így újra lelkesen bontottam ki első Prémium Dietemet, és kortyoltam nagyot az édes élet ízébe. 🙂

Az eredmény eddig -15 kg-os zsírveszteség…. (Micsoda szó ez, így leírva tudatosult)… még hogy veszteség, -15 kg zsír nélküli öröm. Meglehetősen könnyedén veszem az akadályokat. A diétát elkezdő két napos Go kifejezetten jól esett, és nem okoz gondot a reggeli és vacsora Premium Diet Regularral való helyettesítése sem.

Ahogy változom, egyre többen kérdezik, hogy csinálom. Rengeteg dícséretet kapok, és meglepően sokszor hangzik el a mondat „Irigyellek, én már minden diétát kipróbáltam, nekem egyik sem működött”. Egy biztos, ha van olyan diéta ami működik, hát ez az. Tudom már én is, hiába a kitartás, a motiváció, van amikor valóban gátja van a fogyásnak. Nekem ilyen volt az inzulinrezisztenciám, aminek megoldásával, szinte szemmel láthatóan kezdtek leolvadni a zsírpárnák rólam. Ebben a módszerben, pont ez a lenyűgőző, hogy az ember sosincs magára hagyva, a rendszeres mérések, a diéta előtti orvosi konzultáció minden problémára megoldást adnak, minden akadályon átlendítenek. Semmi mást nem kell tenni csak akarni a változást.

Ma csomagot bontottunk. Alig vártuk már, hogy megérkezzen. Új Premium Dieteket rejtett a doboz. Végre van már Premium Diet GO epres és csokis ízesítésben, továbbá új termékként szerepel a palettán a kifejezetten 40 éves kor feletti hölgyeknek és uraknak ajánlott, továbbá a Premium Hepashake diéta után fogyasztható, valamint a glutén-laktóz-fruktózmentes Premium Diet termék is.

Amennyiben Ön is szeretne megszabadulni felesleges kilóitól, a diétájától garantált eredményt vár, várjuk szeretettel egy a diétát megelőző orvosi konzultációra, testösszetétel mérésre, illetve az azt követő könnyen tartható, látványos eredményt hozó PREMIUM DIET diétára.

Elotteutana2 cmscrop

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre