Porta Bella Vita logo

Premium Diet -Hinni kell a szemnek

Danyi judit premium diet

2016. július 26. kedd

A mérés napja. Hinni kell a szememnek, mert hát látom a mérlegen, látom a kinyomtatott papíron és hát a ruháimon és tényleg az van, hogy MINDEN NAGY LETT!!

Az érzés szavakkal leírhatatlan…nem tudom ki hogy van vele, olyan, hogy igazából belül szétrobbanok az örömtől, de kifelé meg csak mosolyogok és próbálom felfogni, hogy ez tényleg igaz és Velem történik. Csütörtökön lesz három hete, hogy belekezdtem. Nem mindig könnyű, és persze, hogy vannak nehéz pillanatok és persze, hogy eszembe jut a palacsinta is…de hoztam egy döntést, elszántam magam és adódott a lehetőség, így nincs mese és tartom magam a döntésem mellett, csak azért is 🙂  … és lépésről lépésre, napról napra haladok előre ezen az úton. Az van, hogy van olyan, hogy este „ott találom magam” a ruhásszekrény előtt és elkezdek ruhákat próbálgatni 🙂 ….nos, látni azt, hogy … a farmernadrágok, rövidgatyák, bugyik, pólók, trikók, ruhák mind mind nagyok, na az az ami igazán felfoghatatlan … ez elég mókás lehet így leírva, de az agyamnak talán így könnyebb elhinni ezt az egészet.

Premium diet 2 danyi judit

(3 hét változása 🙂 )

Sportolok, heti 5x, sőt valahogy, valamiért a szobabicikli ruhafogas funkciója is megszűnt, mert majdnem minden nap tekerek rajta.

Elmondhatom, hogy a napi két turmix (a zöldséges néha túró – azaz körözött paprikában) és az egyszeri rendes étkezés igazán remekül működik. Furcsa, mert féltem attól, hogy„éhezni fogok” és közben pedig egyáltalán nem. Talán azt kellett megszokni, hogy megszüntessem az össze-vissza, azaz az étkezések közti evést… azt amikor akármit-bármikor megettem, amit találtam … amikor elmentem a hűtő előtt, és csak úgy belenéztem, mintha kerestem volna valamit, bármit, teljesen mindegy hogy mit, valójában ezt könnyebb leírni, mint kivitelezni hogy betartsam, de eddig sikerült.

Nos, de a lényeg, az eddig eredmény, amit sikerült elérnem …nem egész 3 hét alatt -5kg!!! És ami még fontosabb, hogy ez főképp zsírtömegből ment le!!!

Na, ugye hogy tényleg felfoghatatlan J csak mosolygok és mosolygok és nem tudom, hogy megköszönni Dr. Fercsik-Tóth Beatrixnek és a Portabella Szalon kedves munkatársainak azért, hogy fogják a kezem 🙂 

Danyi Judit 

Judit csak mosolyog, és mosolyog …. A változás fantasztikus, és TUDJUK hogy eléri minden célját! 🙂

Premium diet 2 danyi judit

Kapcsolódó bejegyzések

VALAMI MOST KEZDŐDIK EL….

GONDOLATOK A PREMIUM DIETAS FOGYÁSRÓL 

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre