Radiesse ® és hyaluronsavas arcfiatalítás eredményképekkel

Arcfeltöltés radiesse

Az arcesztétikai kezeléseknél sablonokban gondolkozni nem érdemes, hiszen  az arcot egészben szemlélve érhetjük el a leglátványosabb eredményeket. 

Nagy jelentősége van, hogy alaposan feltérképezzük az arc szerkezetét, és ne csak a zavaró problémára koncentráljunk, hanem a kiváltó okot igyekezzünk megkeresni és kezelni. Pontosan ezért nagyon fontos, megfelelően válasszuk meg a szükséges beavatkozást , felhasznált anyagokat,  ami sok esetben kombinációkat jelent a szép eredményhez.

Alábbi modellkezelésünk célja az arc fiatalítása, a ráncok megszűntetése, az ajkak elveszett volumenének pótlása, és egy sérülést követő asszimetriájának korrekcója volt.

A kezelés eredménye

Radiesse arcfeltoltes3

Foto, smink: Studio 2.0 ( Piskin-Fabinyi Annamária)

A kezelés Radiesse ®  és hyaluronsavas volumnepótlás

Az arcon megfigyelhető volt, hogy a ráncok, árnyékok a jelentős volumenvesztés miatt alakultak ki, ezért érdemi eredményt a volumen megfelelő pótlásával érhetünk el. 

A kezeléshez 1,5 ml ( 1 ampulla ) Radiesse ® feltöltőanyagot, és 2ml Belotero hyaluronsavat használtunk fel az arc beesettségének, ráncosságának megszüntetésére és az ajak fiatalítására és korrekciójára.

A kezelést követően az arc fiatalosan telt, megereszkedése, beesettsége megszűnt. Az ajak visszanyerte fiatalos ívét és teltségét, a sérülés nyomai szinte észrevehetetlenné váltak.

Az alábbi képek  a kezelést megelőzően, és közvetlenül a kezelés után készültek.

Radiesse arcfeltoltes
Radiesse volumenpotlas

Köszönjük a hozzájárulást, hogy bemutathattuk a fotókat!

Bízunk benne, hogy így láthatóvá tehetjük, hogy  ezek a kezelések nem változtatják meg az arc karakteretét, hatásuk természetes,  finom, diszkrét és mégis rendkívül látványos. 

Mindenkinek sikeres, örömteli szépülést kívánok! 

dr Fercsik-Tóth Beatrix

 

Kapcsolódó bejegyzések

Radiesse ® arcfeltöltés

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre