Rúzsok és szájfények

Img 5338 cmscrop

Szigorúan véve a rúzs nem más, mint színpigmenteket tartalmazó viaszos zsiradék . Hál’Istennek a mai rúzsok összetétele már sokban változott és a megnövekedett az alapanyagok száma tápláló és ajakápoló hatóanyagokkal. A szájfények kevesebb színpigmentet (akár színtelenek is lehetnek), annál több csillogó-csillámló adalékot tartalmaznak. A lényeg,hogy bármelyik is áll hozzánk közelebb, bármelyiket is választjuk, fontos és elvárható, hogy ne csak színezzenek és fényesítsenek ajkainkon,hanem ennél többet nyújtsanak nekünk.

Hidratál ,Táplál

A KARAJA termékek gazdag hyaluronsav – magas koncentrációjú E-Vitamin és növényi olajokban gazdag termékei gondoskodnak arról, hogy az ajkunk elegendő nedvességet zárjon
magába, teltebbnek tűnjön, ne cserepesedjen ki, folyamatos hidratáltságot és tápláltságot kapjon.

Véd

az ajkaink nagyon érzékenyek az UV-sugarakra (nem tartalmaz fényre sötétedő pigmenteket sem), így joggal várhatjuk el a rúzstól vagy a szájfénytől, hogy tartalmazzon fényszűrőt is.

Fed

lágy – közepes – erős.
Minél több színanyagot tartalmaz egy rúzs, minél töményebb, annál erősebben fed, ám annál kevésbé krémes és lágy. Az inkább áttetsző hidratáló rúzsok , szájfények valamivel könnyebben lekopnak a szánkról, ha ilyet használunk, gyakrabban kell újrarúzsozni az ajkunkat, azonban ha az erősen fedőt választjuk gondoskodjunk megfelelő ajakápolásról is amelyet a rúzs alá felvihetünk vagy egy hyaluronos szájfénnyel megkoronázhatjuk a sminket.


Mai Trend

Manapság nem a fényes, inkább a selymes, sőt matt rúzsok a divatosak. Választhatunk egészen Nude – natúr színeket, amelyek szinte megegyeznek a szánk színével, lehetnek világosabbak de egészen mély árnyalatok is , trendi az egészen sötét szeder – meggy és bíbor színek.

Ha szájfény, akkor is választhatunk lemattuló színeket de lehetünk merészebbek , aranyosan csillogó, barackos, korall vagy semleges színtelen, éppen csak megcsillanó árnyalatokat is.

A húszas éveinkben még az összes rúzs jól áll, amelynek színe passzol az egyéniségünkhöz és a ruhatárunkhoz, tudjuk viselni.

A harmincas évek szinte kiáltanak a mindig nőies és klasszikus piros rúzsért: már tudjuk viselni, és még teltek az ajkaink.

A negyvenes éveinkben már fontos, hogy a rúzsunk mennyire hidratál, és mennyire tölti fel az ajkunkat. Ezen korosztály számára inkább a világosabb színek ajánlottak.

Az ötvenes éveinktől nagyon kell ügyelnünk az ajak kontúrozására, ekkor már picit „elmosódott” a szánk körvonala, így könnyen „kifut” róla a festék, és maszatos hatást kelt.

KARAJA rúzsok és szájfények

Alapvetően az összes Karaja rúzsról és szájfényről elmondható, hogy a speciális ceramide hatású krémes állaguk aminosavakat és fitoszterolokat tartalmaznak, amelyek segítenek az ajkak hidratáltságát megőrizni és teljes védelmet biztosítani,egy tökéletes fedés és hosszantartó hatás mellett.

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre