Porta Bella Vita logo

Valami most kezdődik el… -Danyi Judit írása

Danyi judit

2016 júlis 6. szerda

Pár nappal korábban a szülinapomon történt minden… azaz, hogy eldőlt, hogy biztos hogy belevágok és változtatok, hogy min? azt hiszem mindenen … szóval ugyebár azt tudjuk, hogy nincsenek véletlenek … adódott egy lehetőség … de mekkora lehetőség, a változtatásra…

Mert ugyebár a Topsy (a Vermes Tímea) az én gyerekkori barátnőm…már 3 hete csinálja, látom és persze elmondott mindent … de a legfontosabb dolog, ami történt Velem, hogy megfogta a kezem a Bea és elmondta, hogy mit tudok tenni, hogy mit tegyek, hogy mit kell tennem és azt is hogy ezt Vele hogy tehetem meg.

Ma kaptam időpontot és találkozhattam a Beával a Porta Bella Vita Szalonban. Az első pillanattól kezdve éreztem és tudtam, hogy a lehető legjobb helyen vagyok és a legjobb útra léphetek rá. Elhatároztam, hogy kész vagyok a változásra! Tele hálával, örömmel és persze izgalommal vágok bele, most így a nyár kellős közepén és le fogom írni, hogy mi történik Velem, a testemmel …és úgy gondolom főleg a lelkemmel, mivel maximálisan tisztában vagyok azzal, hogy nem csak kívülről fogok megváltozni.

Holnap kezdem a Premium Diet Go-val… Huuu! Azt gondolom, hogy 2 kemény nap következik…mert 2 napon keresztül napi 5 alkalommal fogom inni a vaníliás ízű shake-t és semmi mást!!! És holnap megyek az első „ampli” edzésre … utána néztem a neten, hát ez fantasztikus lesz!! Egy teljesen új módszer, pláne úgy, hogy gerincműtöttként én is bátran belevághatok – a szokásos gerinctorna és úszás mellett – vmi olyan sportolásba, amivel fogyhatok, de az izmaimat is építeni tudom.

Uramatyááám micsoda nyár előtt állok … mekkora kihívás és lehetőség!!!

Danyi Judit

A képek a változtatás előtt készültek

Judit before picmonkey collage

Kapcsolódó bejegyzések

PREMIUM DIET

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre