ZO® Skin Health

Egészséges bőr egy életen át

A ZO Skin Health bőrterápiás rendszere segít abban, hogy a bőr természetes funkcióinak helyreállításával egészséges, élettel teli bőrt érjünk el.

Koncepciója eltér a megszokott bőrápolástól, ami általában csupán a bőrfelszín kezelésére fókuszál. A Zo bőrterápiás rendszer a bőr egészséges működésének helyreállításával átfogó megoldást nyújt a bőrápolásban és a bőrterápiákban.

Kiválóan alkalmas a bőr napi szintű ápolására, a bőregészség megőrzésére, a bőrproblémák kezelésére. 

A rendszert Dr. Zein Obagi alkotta meg, amelynek esszenciája a 100%-ig személyreszabott tanácsadás, az intenzív hatóanyag bevitel és a szakértői felügyelet. 

A ZO SKIn Health rendszer

ZO Health termékek

A ZO bőrterápiás rendszer használata 3 lépésből áll, ami biztosítja a klinikai hatékonyságot:

1. Bőrelőkészítés

2. Bőrterápiák

3. Fényvédelem

ZO kezelések

Akár önmagukban, akár az otthoni protokollok kiegészítésre végzett kezelések a gyönyörű, ragyogó bőrért.

ZO Skin termékek

BŐR
ELŐKÉSZÍTÉS

A bőrelőkészítés, másnéven GSR (vagyis Getting Skin Ready) a legalapvetőbb első lépés az egészséges bőr elérésének folyamatában. Ez egy egyszerű, átlátható rendszer, amely 3 lépést foglal magában: tisztítás, radírozás és faggyúkontroll. Ez a három komponens szinergikusan működnek együtt a bőrállapot normalizálásának érdekében, továbbá előkészítik a bőrt arra, hogy a többi termék optimálisan juthasson
be a bőrbe.

ZO SKIn Healt bőrterápiák

ZO Napi bőrápolási protokoll

Prevenciós protokoll, amely egészséges állapotú, vagy csak kisebb bőrproblémával rendelkező pácienseknek ajánlott. A protokoll
segít fenntartani az egészséges bőrállapotot és preventív jelleggel megelőzni az esetleges bőrproblémákémák kialakulását.

ZO Anti aging protokoll

Ebben a protokollban 3 szintet különböztetünk meg: a mérsékelt, az intenzív és az agresszív protokollt. A különbség a szinten között az öregedés jeleinek mértéke.

Az anti-aging programm során az arcon megjelenő finom ráncokat, bőrfeszesség
és elaszticitás csökkenését, bőrfakóságot kezelünk.

ZO Hiperpigmentáció protokoll

Aprotokollban 2 szintet különböztetünk meg:
enyhe és intenzív. A pigmentáció súlyosságától függően állítjuk be, és bőrtípustól függően szabhatjuk testre. Az intenzív kezelés részét képezi egy erős retinol-komponens, amellyel tudjuk növelni a protokoll hatékonyságát.

ZO Akne protokoll

Az akne protokollnál is 3 szintet különböztetünk meg a probléma súlyosságától függően. A kialakult aknékat, miteszereket, bőr gyulladást vagy gyulladási gócokat, akne hegeket kezelünk a folyamat során.

ZO Faggyú- és pórus kontroll

Használata során a bőr zsírosságától és a tág pórusok mértékétől függően állítjuk össze a folyamatot. A jelenség sajátossága, hogy a bőr zsírosodása és a tág pórusok ellenére nincsenek pattanások. A protokoll során minimalizáljuk a faggyútermelést, tehermentesítjük a pórusokat és egy mattabb bőrfelszínt biztosítunk. A súlyosabb zsírosodás kezelésére erős, potens retinolt tartalmazó termékeket használunk a felszíni faggyú eltávolítására, amely segít megelőzni a gyulladásos problémák kialakulását.

ZO Bőrpír és rozácea  protokoll

A kezelést a rozácea súlyosságától függően állítjuk be. Kezeljük a rozáceát, az intenzív bőrpírt, bőrgyulladást, telangiectasiat, a zsíros arcbőrt és a bőr egyenletlenségét, durva bőrtexturát is.

ZO Érzékeny bőr protokoll

Elsődleges célja a bőr gyenge barrier funkciójának megerősítése. A bőr megerősítését követően célszerű olyan programmra váltani, ami kifejezetten a problémát veszi kezelésbe.

fényvédők csoport

FÉNYVÉDELEM

Az összes ZO protokoll utolsó lépése az UV fény elleni védelem. A ZO UV védő termékei a legmagasabb védelmet nyújtják, amely megvéd a bőr számára káros sugaraktól. A termékek úgy lettek kifejlesztve, hogy a bőr egészségét támogató funkciókat erősítsék, ezzel egyidőben pedig erősítsék a bőr UV sugarakkal szembeni természetes ellenállóképességét.

A ZO SKIN Health előnyei

DPD FirmingSerum GrowthFactorSerum
ZO Icon Chrome 3D Shadow

ZO SKin Health termékek klinikánkon

A ZO protokoll beállítása szakértő segítséggel történik . Tanácsadásra személyesen és online is biztosítunk lehetőséget. 

Minden tanácsadás során felmérjük bőrállapotát, figyelembe vesszük életmódját, a bőrterápiák használatának lehetőségeit. 

A használat során szakértőink rendelkezésre állnak, választ adnak a felmerülő kérdésekre, támogatják a hatékony, biztonságos használatot.

A termékek klinikánkon mindig megfelelő mennyiségben rendelkezésre állnak, személyes tanácsadás, vagy ismételt vásárlásnál azonnal megvásárolhatóak. 

Online tanácsadást követően másnapi kiszállítással biztosítjuk a termékeket.

Webshopunkban is megtekinthető minden ZO Skin termék, a rendeléshez vegye fel velünk telefonon , vagy email-ben a kapcsolatot.

 

ZO SKIN vélemények klinikai vizsgálatok alapján

Csupán 8 héttel az előírt protokoll használatát követően a klinikai vizsgálatok szerint a páciensek jelentős javulásról számoltak be:

73 % tapasztalt javulást a bőr textúrájában

69% tapaszta bőre zsírosodásának csökkenését

62 % tapasztalt javulást bőre élénkségében

aprilis2

Feliratkozás a hírlevélre