Online konzultáció és tanácsadás

Depositphotos 5064912 original cmscrop

2020 március 25-én „megnyitottuk ” a Porta Bella Vita Online Klinikát, és amíg a felelősségteljes döntés miatt nem lesz lehetőség személyes találkozásra, ebben a formában állunk az érdeklődők rendelkezésére. 

Egyik fontos része az Online Klinika működésének a fizikai találkozást elkerülő személyes konzultáció és tanácsadások lehetősége, amit ebben az időszakban ( azaz visszavonásig) videokonzultáció formájában térítésmentesen biztosítunk . 

A személyes videokonzultációk menete és feltételei

A konzultációkat és tanácsadásokat visszavonásig térítésmenetesen végezzük.

A konzultációk időtartama maximum 15 perc.

FONTOS! A személyes konzultációk a személyes problémákra koncentrálnak, nem általánosságban beszélünk egy kezelésről/eljárásról, ez kizárólag Önről szól. Ha egy témakör, vagy egy kezelés érdekli, akkor lehetőség van sok téma közül választani interaktív élő webinair tájékoztatóink, bemutatóink közül.

Időpont

A konzultációkra időpontfogalalás alapján van lehetőség, az erre rendelkezésre álló időkeret határáig. 

Kérjük, telefonos elérhetőségünkön jelentekezzen a konzultációra. ( Tel : 06 72 / 333 000 )

A telefonban az időpontegyeztetésen kívül fontos meghatározni, hogy milyen témában, milyen területtel kapcsolatban szeretne konzultációt/ tanácsadást igénybe venni. 

Ezután tájékoztatják a konzultáció technikai és személyi lehetőségeiről, arról, hogyan készüljön fel az online konzultációra, majd rögzítik adatait. 

A konzultáció 

A konzultáció pontosan a megadott időpontban kezdődik, és lehetőség szerint a legkevésbé tér el egy klasszikus konzultációtól. 

A felkészüléssel kapcsolatban már a telefonmegbeszélésnél tájékoztatják, kérjük, ezeket vegye figyelembe a hatékony munkához.

Várjuk konzultációra, tanácsadásra:

Dr Fercsik-Tóth Beatrix

AAAM és Visage Certified Aesthetic doctor

Dr Horváth Zsuzsanna

Bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos

Sziráki Dorina

Kovács-Cseh Renáta

Várjuk hívását, az online konzultációk,tanácsadások szervezése, telefonos segítségnyújtással várja Önöket:

Várjuk szeretettel, forduljon hozzánk bizalommal!  

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre