YANA kollagénital a komplex segítség bőrünknek és izületeinknek

Yana 2

A kollagén szerepe a bőr struktúrájában, és mozgásunkban

A kollagén, az emberi testben leggyakraban előforduló protein. Ez a rostos kötőszövet a bőrnek struktúrát ad, emelett fontos öszetevője az izületeknek, az izmoknak a porcoknak, a hajnak, és a körömnek is. A kollagén a szervezet fehérjéinek 30-40 %-át alkotja.

Sajnos az évek múlásával, szervezetünk kollagén szintje csökken, 25 éves kor felett évente megközelítőleg 1 % kollagént vesztünk, így átlagosan teljes kollagén állományunk 50 %-ának mondhatunk búcsút 50 éves korunkra. A kollagén vesztésével bőrünk elveszti rugalmasságát, kialakulnak az első ráncok, bőrünk fakó, fénytelen lesz. Ezen látható jelek melett, a kor előrehaladtálval, egyre gyakrabban érzünk fájdalamat izületeinkben, mely szintén a kollagéveszéts következménye lehet. Az izületek kopásának fokozásában a természetes kopási folyamatok mellett szerepelt játszanak, egyes betegségek, sérülések, túlsúly.

 

Megoldás lehet-e minderre a YANA kollagénital fogyasztása?

A válasz egyértelműen igen, ugyanis a YANA Daily Collagen Shot kollagénitalt fogyasztva ez a csodálatos termék belülről fejti ki hatását, beépülve az izületekbe, alssítva a porckopást, valamint a bőr kollagénraktáraiba, hogy eredményeként Ön is megtapasztalhassa, hogy a tükörből újra egy ragyogó, élettel teli fiatalos arc mosolyog vissza, ez mellett nem okoz már problémát a mozgás közben érezhető izületi fájdalom sem.

Ami még nagyon jó hír, hogy a YANA kollagénitalt, cukorbetegek, vegetáriánusok, és Glutén érzénykenységben szenvedők egyaránt fogyaszthatják.

Természetesen a kollagén pótlásán felül rendkívül fontos izületeink karbantartása olyan mozgásformákkal, amelyekkel az izületeket nincsenek további terhelésnek kitéve. ilyen például az úszás. A porckopás – ahogy említettem – lassítható a túlsúly megszüntetésével, ehhez kínálunk kiváló orvosilag ellenőrzött diétás programot, Premium Diet táplálékhelyettesítő termékekkel.

A diétás programról részleteket itt olvashat: Premium Diet

A YANA kollagénitalról bővebben itt olvashat: YANA kollagénital

Minden kedves jelenlegi és leendő vendégünknek nagyon jó utat kívánok a szépülés útján!

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre