MIKEDA Kollagénital

Img 4875 5 cmscrop

Online rendelés és vásárlás

Mikeda kollagénitalt rendelhet és vásárolhat

a Porta Bella Vita shopjában is, összeállíthatja bőrápolási rutinját, javaslatot kaphat bőrproblémi megoldására:

Mikeda

A gyönyörű bőr egészséges alapot igényel. Számos tanulmány kimutatta, hogy bizonyos tápanyagok jelentősen hozzájárulhatnak az egészséges bőr fenntartásához. Ezek az úgynevezett „belső szépség” megoldásai, azok a táplálékkiegészítők, amelyek belülről működnek, támogatják a bőr szerkezetét.

Az ázsiaiak, különösen a japánok, évek óta felismerték a kollagénpeptidek rendszeres alkalmazásának előnyeit, orális étrend-kiegészítők révén. A klinikailag bizonyíott hatások növekvő globális tudatosságával a kollagén az egész világon elismerté és népszerűvé vált.

A Mikeda aktív kollagén 5000  egy folyékony étrend-kiegészítő. Ez az ital, a kollagénnel együtt, a Beauty Shield Complex-et, valamint a vitaminok és ásványi anyagok kombinációját tartalmazza, amelyek rendkívül fontosak a bőr működéséhez és egészséges maradásához.

A bőr öregedése -a kollagén csökkenése

Img 4879 2
Pad 1

 

Hogyan működik a Mikeda Kollagénital?

A Mikeda ® Aktív Kollagén 5000 az esszenciális mikrotápanyagokat folyékony formában tartalmazza növeli a kollagén mennyiségét a bőrben. A Mikeda ® Aktív Kollagén 5000 csökkenti az idősödés jeleit az oxidatív stressz csökkentésével markerek, megakadályozva kollagénrostok szétesését, növeli a bőr hidratáltságát. Ennek eredményeként Mikeda ® aktív kollagén 5000 helyreállítja a bőr fiatalos megjelenését, javítja a bőr tónusát, állagát, hidratáltságát és csökkenti a ráncokat.

A bőr négy hét alkalmazás után láthatóan átszerveződik.

Hogy éri ezt el?

A Mikeda ® Aktív Kollagén 5000 peptidekben gazdag PEPTAN hidrolizált kollagént tartalmaz, amelyek stimulálják a fibroblasztokat a kollagént termelnek. Amikor a bőrben növekszik a kollagén mennyisége, a ráncok és a finom vonalak kevésbé lesznek láthatóak. Az egyedi kollagén peptidek növelik a hyaluronsav termelését is, ami a bőr egyre hidratáltabbá válását eredményezi. Ennek a kettős hatásnak köszönhetően a Mikeda ® Active Collagen 5000 rendkívül hatékony formula a gyönyörű bőr számára.

A Mikeda a hidrolizált kollagén mellett „szépségpajzs”- komplexet is tartalmaz hyaluronsavval és B3-vitaminnal, valamint olyan vitamin- és ásványianyag-forrás, amely elősegíti a bőr egészséges állapotát, normál működését. A nélkülözhetetlen C-vitamin hozzájárul a bőr normál működéséhez a kollagén képződéséhez, a B2 és E vitamin, valamint a cink pedig közreműködik a sejtek oxidatív stressz elleni védelmében. A „mindenható” cink az összes fent említett szerepe mellett hozzájárul a normál haj és köröm megőrzéséhez is.

A MIKEDA Kollagénital összetevői

Sastojci eng
  • Aktív hidrolizált kollagén PEPTAN

A természetes kollagén enzim-hidrolízisével állítják elő, és olyan kis peptidekből áll, amelyek könnyen emészthetők, hatékonyan felszívódnak, és vér útján jutnak el a célzott szövetekbe és a bőrbe. A kollagén peptidek serkentik az új kollagén szerkezetek kialakulását, biztosítva az aminosavak forrását mint építőanyagot, valamint ösztönözve az új kollagén, elasztin és hyaluronsav szintézisét.

A Mikeda ® Active Collagen 5000 monodózjában a kollagén mennyisége akár 30-szor nagyobb, mint egy tabletta vagy kapszula esetében. A folyékony formula gyorsabb és jobb felszívódást tesz lehetővé.

  • Szépség pajzs komplexum

A hyaluronsavból és B3-vitaminból álló Beauty Shield Complex megvédi a bőrt a külső tényezőktől. A B3-vitamin hozzájárul a bőr egészséges megőrzéséhez, fontos a sejtenergia előállításához, valamint olyan lipidek előállításához is elengedhetetlen, amelyek hatékony védelmet nyújtanak a bőrnek a külső tényezőktől. A hyaluronsavnak egyedülálló képessége van a víz megkötésére és visszatartására, így szerepet játszik a szövetek hidratációjában. A bőr öregedésének egyik jele a csökkent hyaluronsav mennyisége.

  • B2-vitamin

A riboflavin vagy a B2-vitamin hozzájárul a bőr és a nyálkahártya egészséges fenntartásához, valamint fontos antioxidánsként működik. Az enzimek antioxidáns rendszerének fontos része, amely semlegesíti a sejteket károsító szabad gyököket. Ez a semlegesítő antioxidáns hatás segíthet csökkenteni és megelőzni az öregedési folyamat elősegítését.

  • E-vitamin

Ez a legreprezentatívabb lipofil antioxidáns a bőrben, és a legnagyobb mennyiségű E-vitamin közvetlenül a bőr külső részén található. Ez a bőr antioxidáns védelmi rendszerének állandó része, és biztosítja a védelmet a bőrrel érintkező szabad gyökökkel szemben. Az E-vitamin mennyisége a bőrben csökken az öregedés, valamint az UV sugárzás hatása miatt.

  • C vitamin

Az antioxidáns tulajdonságok és a kollagén szintézisben betöltött szerepe miatt a C-vitamin nagyon fontos az egészséges bőr számára. Alapvető fontosságú a natív kollagén létrehozásához és a kollagén mátrix fenntartásához, amely felépíti a bőr belső rétegét és támogatja a külső bőrréteget. Ezenkívül a szabad gyökök semlegesítésével biztosítja a bőr létfontosságú védelmét. A legjobb hatást akkor éri el, ha E-vitaminnal és cinkkel kombinálják.

  • Cink

A teljes cinkmennyiség 6% -a a bőrben található, főleg a külső rétegben. A cink ott van a bőrsejteket építő különböző fehérjék fontos szerkezeti részeként, valamint az antioxidáns enzimek részeként, amelyek megvédik a bőrt a szabad gyökök káros hatásaitól. A sejtek megosztásának és differenciálódásának folyamatában való részvétel érdekében a cinkre folyamatosan szükség van a a bőrben, a hajban és a körömben.

Miért folyékony kollagén?

Míg a hagyományos bőrápoló termékek, amelyeket helyileg alkalmaznak a bőrre, ártól vagy minőségüktől függetlenül általában nem érik el a dermust. Ezért fontos a kollagén fogyasztása. 

A folyékony forma koncentráltabb, mint a tabletta vagy a kapszula, és biztosítja a gyors és teljes felszívódást, valamint a jobb hatékonyságot.

Hogyan kell használni a MIKEDA Kollagénitalt?

Egy fiola fogyasztása javasolt naponta.

Használat előtt alaposan rázza fel. Akár önállóan, vagy gyümölcslébe keverve is fogyasztható.

A legjobb eredmény elérése érdekében azt javasoljuk, hogy használja legalább naponta, legalább négy hétig. A Mikeda ® Active Collagen 5000 bevétele előtt és egy órával nem javasolt a koffenin tartalmú ital fogyasztása, mert a koffein csökkentheti az összetevők felszívódását.

Az italt nem szükséges hűtőszekrényben tartani, de még jobb íz elérése érdekében lehűthető.

A csomag 21 napi adagot tartalmaz.

Egészségére! 

 

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre