Skintech kozmetikumok

Img 1812 cmscrop

One life. One skin.


A Costa Brava-i székhelyű SKin Tech Pharma Group S.L. 25 éves esztétikai és dermatológii tapasztalattal köteleződött el a globális esztétikai igények kielégítésére.

Küldetésük, hogy kiváló minőségű és hatékonyságú termékeikkel különböző esztétikai megoldásokat kínáljanak a bőrminőség javítása és ezáltal az önbizalom növelése érdekében.

Ismerd meg a Skintech termékeket és találd meg az igényeidnek legmegfelelőbb készítményt! Fordítsd vissza bőröd öregedési folyamatát vagy kezeld a felületén megjelenő problémákat, legyen szó pigment foltokról, a száraz bőr hidratálásáról vagy a zsíros, vagy aknés bőr kezeléséről.

Prémium krémeink között megtalálhatóak a bőrhőmérséklet növekedéssel járó kezelések nyugtatására szolgáló készítmények, lézeres, mezoterápiás, mikrotűs kezelések utáni ápolókrémek, narancsbőr vagy a striák eltüntetésére, sőt még a mell- és dekoltázs bőrének feszesítésére, volumenpótlására szolgáló készítmények is.


A Skintech termékeket, azok leírását megtalálja, és megrendelheti webshopunkban a képre kattintva.

Skintech

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre