Porta Bella Vita logo

Testösszetétel mérés

Testosszetetel meres

A vizsgálat csupán 2 percet vesz igénybe, rendkívül pontos, a mérés eredményét nyomtatásban is átadjuk.

Sportolóknál:

  • Sportolók testösszetétel mérése lehetővé teszi a különböző edzésmódszerekkel illetve étrendkiegészítőkkel elért eredmények összehasonlítását, a testösszetétel változásának mérésével.
  • Jó alapot képez megfelelő edzésterv kidolgozásához.
  • Az Inbody testösszetétel méréseknek köszönhetően bizonyították, hogy testzsír-izom arány nagymértékben befolyásolja az egyén sportteljesítményét, és az ennek köszönhetően elért eredményeit.

Fittnessben:

  • A rendkívül pontos méréseknek köszönhetően az izomtömegben mérhető legkisebb változást is megmutatja, így gyorsan sikerélményhez juttat.
  • A jobb és a bal oldal és az alsó és felső test egyensúlyát értékeli, így segítséget nyújt az optimális testarányok eléréséhez.

A mérések reprodukálhatósága 99%. Igen rövid idő alatt bekövetkezett változásokról is pontos képet ad, így lehetőséget nyújt a különböző edzésmódszerek illetve táplálék kiegészítők hatékonyságának összehasonlítására.

Fogyókúrában:

  • A fogyókúra előtt és után való elvégzése lehetővé teszi, hogy a szervezetben lezajló változások mérhetőek legyenek. A helytelen fogyókúrázási módszer alkalmazása esetén pontosan kimutatható a megcélzott zsírtömeg-vesztés helyett bekövetkező izomtömeg-vesztés, valamint a csont ásványi anyagok mennyiségének csökkenése.

Alapanyagcsere szükségletet határoz meg, ami elengedhetetlen a megfelelő diéta kialakításához

Egészségünk érdekében:

  • Alkalmas az elhízás korai diagnosztizálására, mivel a zsírtömeg pontos meghatározásával már 1-2 kg zsírtöbbletet is megmutat, amire az eddig általánosan elfogadott elhízás meghatározó módszerek (Pl. BMI) nem képesek.
  • Egyedülálló módon képes a derék-csípő arány meghatározására, melynek magas értéke esetén nagyobb az elhízás szövődményeinek (magas vérnyomás, szív, érrendszeri betegségek, cukorbetegség) kialakulásának kockázata.
  • A készülék a szervezet csont-ásványianyag tartamát is becsüli, mely alapján a csonttömeg változásából a leggyakoribb anyagcsere-csontbetegség az osteoporosis (csontritkulás) kialakulásának kockázatára lehet következtetni.

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre