Porta Bella Vita logo

BioNutriLift kezelés

Bio nutri lift

Az esztétikai orvosi kezelések elengedhetetlen része a  „hibátlan kinézetű bőr” elérése, a bőr öregedésénék megelőzése,  az öregedés jeleinek megszűntetése. A bőr minősége és textúrája ma már fontos része a holisztikus anti-aging kezelési tervnek. Az optimális eredményhez nem elég a ráncok simtása, a kontúrok javítása, a megereszkedések megelőzése vagy kezelése, elengedhetetlen az is, hogy a bőr ragyogóvá, feszes legyen.

A BioNutriLift kezelés

A BioNutriLift egy egyedülálló, kizárólag orvos által végezhető arckezelés, amely a Fillmed koncepciójának megfelelően egy természetes hatást eredményező rejuvenáló kezelés. Kiemelkedő hatékonyságát annak köszönheti, hogy egyszerre hat a bőr minőségére és szerkezetére, rövid-és hosszútávon egyaránt.

Két anyag együttes alkalmazása egy kivételesen látványos kezelést eredményez, amely minden fiatalságát megőrzésére (prevenció) és az anti-aging folyamatok kezelésére (rejuvenáció) alkalmas.

Az NCTF ®135HA belülről hidratálja és tápanyagokkal tölti fel a bőrt. A Fine Lines megfiatalítja a bőrt, kisimítja a ráncokat és megemeli az arc kontúrjait. Az eredmény azonnal szemmel látható lesz: feszesebb arc, élesebb arckontúrok, sima, ragyogó bőrfelszín, rugalmas és tömör bőr.

NCTF® 135HA polirevitalizációs készítmény 

Fillmed biorevitalizacios keszitmeny

Az  NCTF® 135HA  egy víz állagú, steril bőrrevitalizáló folyadék. Több, mint 50 összetevője tartalmazza, amire az egészséges bőrnek szüksége van: hialuronsav, vitaminok, aminosavak, koenzimek, nukleinsavak, ásványi anyagok és antioxidánsok. A bőrt sejtszinten kezelve, belülről tölti fel tápanyagokkal. Klinikai vizsgálatokkal igazolt hatása egyedülálló. A valóban fiatalos, feszes, üde, élettől ragyogó bőr titka az NCTF ®formula. Az NCTF® 135HA kezelést követően a bőrminőség láthatóan javul, csökken a pórusok mérete, a finomabb ráncok kisimulnak és az arc látványosan megfiatalodik, tündöklővé válik. 

Fillmed Art Fillers Fine Lines hyaluronsav

Art filler fine lines 2x1ml fillmed

A Fine Lines egy keresztkötött hialuronsavat (20mg/ml) is tartalmazó töltőanyag. A keresztkötött hialuronsav volument és tömörséget ad a bőrnek, feltölti a ráncokat, megemeli a bőrt (lifting hatású) és egyenletes bőrfelszínt biztosít.

Hogyan történik a kezelés? 

Bionutrilift legyez 1280x600

A kezelés kizárólag orvos által végezhető el.  A kezelés felépülési időt nem igényel!

Meghatározott pontból legyező alakban befecskendezzük a Fine Lines-t a bőr alá, majd megismételjük a műveletet az NCTF 135 HA biorevitalizációs készítménnyel. A beavatkozást az arc mindkét oldalán elvégzzük, oldalankét két-két bemeneti ponttal. 

A kezelés eredménye azonnal látszik, de az elkövetkezendő napokban fokozatosan egyre látványosabb lesz.

Kinek ajánlott a BioNutriLift kezelés?

A BioNutriLift kezelés minden korosztály és minden bőrtípus számára ideális. Lehet megelőző kezelésként alkalmazni, vagy az arc korrigálására, visszafiatalítására. A BioNutriLift kezelés alkalmazási területei: bármely bőrfelület, ahol a kezelés elvégzése indokolt.

Pl.: arc, szájkörnyék (BioNutriLips), nyak, dekoltázs, kézfejek, stb. Ideális az arc két oldalán megjelenő ráncok kisimítására.

Már egy BioNutriLift kezelés hatására is sokat javul a bőr megjelenése és minősége. Az optimális hatás elérése érdekében javasolt a beavatkozás megismétlése 3 hónappal az első után. 

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre