Juvederm Volite

Juvederm volite

A Juvederm® Volite az Allergan Inc. új, a szabadalmazott Vycross technológiával készült terméke.

Új koncepciót képvisel a bőrminőség javítását célzó,  injekciós hyaluronsavas kezelések között.

Juvederm ® Volite kezelés, bőrminőség javítás

A Volite kezelés során az érzéstelenített felületre apró tűszúrásokkal, egyenletesen elosztva  juttatjuk be a keresztkötött( ezért tartós hatású)  hyaluronsavat  a bőr mély rétegébe.

Hatására a bőr hidratáltsága jelentősen javul, a bőr feszesebbé, rugalmasabbá válik, a felszínes ráncok kisimulnak. 

A kezelést egy alkalommal kell elvégezni, hatása akár 9 hónapig is tart.

Kinek ajánljuk a Juvederm Volite kezelést?

Férfiaknak és nőknek egyaránt javasolható, már egészen fiatal kortól, akik szeretnék bőrük rugalmasságát, hidratáltságát, feszességét helyreállítani egyetlen kezeléssel, tartósan.

40 éves kor alatt az igénybe vett, száraz, „töredező” bőr állapotának javítására kiválóan biztosítja a tartós hidratálást, a bőr természetes feszességét, rugalmasságát, a nyakon megjelenő apró ráncok elsimítását.

40 éves kor felett, amikor a bőr rugalmassága csökken, a kezeléssel biztosíthatjuk a rugalmasság, feszesség visszaállítását, a kialakult felszínes ráncok elsimulnak. A dekoltázs és nyaki ráncok elsimítására is használjuk, de a kézfej bőrének feszesítésére is egyszerűen, látványosan használható.

Hogyan történik a Juvederm® Volite kezelés?

A kezelt területen a fájdalommentességet érzéstelenítő krémmel érjük el, amit tovább javít, hogy a Juvederm®  Volite érzéstelenítőt is tartalmaz. 

Apró tűszúrásokkal egyenletesen juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe,mint kis gyöngyöket, hyaluronsavat

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre