Sculptra

Sculptra

SCULPTRA biokompatibilis és biológiailag lebomló hatóanyaga (PLLA) a bőrben a kollagénképződés fokozása által a bőr természetes tartószerkezetét megerősíti, rugalmasságát fokozza, ezáltal a bőr öregedésének okait kezelve éri el természetes fiatalító hatását műtéti beavatkozás nélkül.

Az arc öregedésének egyik meghatározó tényezője a kollagénvesztés, amely már 30 éves korban elkezdődik, és az évek során nem csupán a ráncok elmélyülése tapasztalható, de a petyhüdtté váló bőr megereszkedésével együtt az arc elveszíti fiatalos kontúrját is.

A SCULPTRA olyan egyedülálló, orvos esztétikai arckezelésre használatos injekció, amely serkentve a kollagénképződést , pótolja az idők folyamán elveszett kollagént.

Nem a kialakult ráncok helyi kezelésével szünteti meg az árulkodó jeleket, hanem a bőr teltségét, rugalmasságát, a „támasztószerkezet” megerősítése által javítja a kontúrt, simítja el a már kialakult ráncokat, ezáltal természetes , fiatalos külsőt érhetünk el, a változás általában 4 hét után látható. A kívánt eredmény eléréséhez általában 2-3 kezelés szükséges, eredménye akár több mint 2 évig is megmarad.

A Sculptra kezelés egyéb esztétikai beavatkozásokkal is kombinálható, kezelhetjük a teljes arcot, vagy választhatunk részleges kezelést akár egyéb eljárások mellett, hogy a legtermészetesebb hatással, leglátványosabb módon érjük el a kívánt eredményt.

A SCULPTRA kezelés során látható hatásokat az alábbi képen és videón láthatja:

Sculptraba franca set

A fényképeken látható átalakulást videón is követheti:

A SCULPTRA kezelés javallatai:

  • műtét nélküli arcfiatalításra, a megereszkedett arc kontúrjainak helyreállítására
  • ránctalanításra (felszínes és mélyebb ráncok kezelése )
  • akár nagyobb mértékű volumenvesztés korrekciójára, volumenpótlásra
  • az arc öregedési jeleinek oki kezelésére

A kezelés menete

SCULPTRA kezelést részletes megbeszélés és tervezés előzi meg, hogy kizárjuk a kockázatokat, és tájékozódhasson a kezelés lépéseiről, a várható eredményekről.

A biokompatibilis és biológiailag lebomló anyagot speciális, minimális fájdalommal járó injekciós technikával juttatjuk a megfelelő mélységbe.

Ezt követően az anyag egyenletes eloszlatását végezzük masszázzsal, végül hűtést helyezünk az arcbőrre.

A kezelést követően folytathatja mindennapi tevékenységeit, de gondoskodni kell átmenetileg napvédő krém használatáról, és otthon 5 napon át , napi 5 alkalommal 5 percig történő masszázsról a kezelt területen az optimális eredmény elérése érdekében.

A kezelés hatása 4 hét múlva látható, ekkor látszik, hogy a kívánt eredmény elérése érdekében szükséges-e további kezelés.

Már egyetlen Sculptra kezelés után is látványos eredményre számíthatunk:

Before after sculptrasajat

Forduljon hozzánk bizalommal!

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre