Mit szeretne a Férfi?

Young man 1515412 1280 cmscrop

Nehéz a kérdés, bonyolult a válasz. Sokszor hisszük, hogy könnyebb megértenünk Őket, mint nekik, minket Nőket. Pedig ez nem így van.

Nem vagyok szakértője a témának, ettől függetlenül teljes bizonyossággal állíthatom, hogy a férfi Férfi akar lenni. Magabiztosságot sugárzó, sármos, aki oltalmazóként védi a szeretett nőt, akire felnéznek, sikeres, megingadhatalan, nélkülözhetetlen. Amiben nincs különbség a nemek között, hogy a magabiztosság, pozitív kisugárzás, elengedhetetlen része, hogy az illető elégedett legyen magával.

Amiben sokkal hitelesebben tudok nyilatkozni, hogy MIT AKAR A NŐ? Ezt a férfit. 🙂

Korábban pont azért óckodnak többen az orvosesztétikai kezelések ellen, mert, bár párjuk kifogástalan megjeleséért nagyon hálásak voltak, a rengeteg sztereotípia és negatív példa távol tartotta eddig a magukra és megjelenésükre eddig is igényes férfiakat a fiatalító kezelésektől.

Manapság azonban, egyre nagyobb igény mutatkozik a férfiak részéről is az esztétkai beavatkozásokra. Véleményem szerint az őszülő halánték, az apró ránc, kifejezetten férfias, viszont a mély barázdák az arcon, a különböző bőrhibák már kevésbé.

Aki járt már nálunk, vagy csak a közösségi médiában található megjelenéseinket követi, tisztában van azzal, hogy a végeredmény tekintetében mindig természetességre törekszünk. A férfiak tekintetében különösen szem előtt tartva, hogy arcuk megőrizze férfias, markáns vonásait.

Számos lehetőség áll már rendelkezésre férfivendégeink részére is, annak érdekében, hogy fiatalos vonásaikat visszaadjuk, anélkül, hogy a férfikaraktert megváloztatnánk.

A teljesség igénye nélkül, álljon itt néhány a férfiak által legkedveltebb beavatkozásaink közül:

1. A szemhéj PLASMAGE kezelése

2. Hyaluronsavas ráncfeltöltés

3. Az arc lézeres kezelése a hegek, pigmentfoltok javítására

4. Botox kezelés a ráncok eltüntetésére, a fokozott izzadás gátlására

Uraim! Ugye tudják, hogy a siker kulcsa az élet minden területén a magabiztosság? Egy sármos, kipihentnek, gondoktól mentesnek tűnő férfi bármit elérhet.

Éppen ezért várjuk Önt is szeretettel!

Addig is minden kedves jelenlegi és leendő Vendégünknek nagyon jó utat kívánok a szépülés útján!

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre