HArmonyca kezelés

Archarmonizáció

A HArmonyCa kezelés az Allergan legújabb dermális töltőanyagával, természetes hatással emeli a szöveteket, a kollagéntermelés stimulálásával javítja a szövetek feszességét, tömörségét.

Ez a kettős hatású hibrid injekciós készítmény két erős összetevőt, a hialuronsavat (HA) és a kalcium-hidroxiapatitot (CaHa) egyesíti, hogy azonnali emelést és hosszan tartó eredményeket biztosítson.

A térhálósított HA azonnal felemeli a bőrt, kisimítja a ráncokat, míg a CaHa serkenti a kollagéntermelést a bőrben, hogy újrastrukturálja, megfiatalítsa és feszesítse az arcot. Ezenkívül a lidokain is megtalálható az összetevők között, ami a kezelés komfortját növeli.

A HArmonyCa™ tökéletes azoknak a pácienseknek, akik aggódnak az öregedéssel összefüggő arcszerkezet elvesztése miatt, valamint azoknak is, akik szeretnék élvezni az arc arányainak, vonalainak és ráncainak hosszú távú javulását természetes hatással.

Azonnali emelést és hosszan tartó eredményt biztosít

A HArmonyCa kezelés hatásának kialakulása

A HArmonyCa™ egyik nagyszerű tulajdonsága, hogy a kezelés után azonnal láthatja az eredményeket. A hialuronsav komponens azonnali volument és támogatást biztosít a bőrnek, ami kisimítja a ráncokat és vonalakat, és fiatalosabb megjelenést kölcsönöz az arcnak. A kalcium-hidroxiapatit komponens előnyei azonban fokozatosabbak. Mivel a termék serkenti a bőr kollagéntermelését, az eredmények idővel folyamatosan javulnak, ami feszesebb és feszesebb bőrt eredményez. Az eredmények fokozatos jellege miatt az eredmény természetes, nem változnak meg a vonások, .

A kezelés előnyei

Bio-stimulátor, amely serkenti a kollagéntermelést a bőrben, hogy újrastrukturálja, megfiatalítsa és feszesítse az arcot

Lidokaint tartalmaz a kényelmesebb kezelés érdekében

A páciensek 91%-a arról számolt be, hogy arckifejezése jelentős javulást mutatott

A páciensek több mint 82%-a visszatért ismételt kezelésre

 

Hogyan történik a Harmonyca kezelés?

A kezelést tervezést követően végezzük, egy kezelés során 1-3 ampulla felhasználása lehetséges.

Oldalanként 1-2 bemeneti pontból, kanüllel juttatjuk a megfelelő rétegbe a töltőanyagot, így a kezelés fájdalommentes.

Ha olyan kezelést keres, amely azonnali eredményeket és hosszú távú előnyöket nyújt Önnek, a HArmonyCa™-t mindenképpen érdemes megfontolni. Beszéljen orvosainkkal, hogy megtudja, megfelelő-e az Ön számára.

 

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre