A BB krémekről

Karaja makeup bb bortokeletesito krem white secret touch cmscrop

Egy rövid kis ismertetőt, segítséget szeretnék nektek adni, hogy többet tudjatok a színezett krém, azaz BB-krém mivoltáról ,hatásairól,használatáról és persze arról,hogy mit is foglal magába a
KARAJA White Secret bőrtökéletesítő krém.

Maga a BB krém elnevezés egy gyűjtőfogalom és nem egy konkrét termék vagy márka. Egy kiindulási alap, amelyet először a sebészetben és a bőrgyógyászatban használtak. A BB a Blemish Balm vagy Beauty Balm rövidítése. Először Németországban használták és fejlesztették ki ezeket a krémeket, eredetileg lézeres beavatkozások utókezelésére, hogy védje és ápolja a nagyon érzékeny bőrt, miközben vékonyan elfedi a sebeket és az egyéb bőrhibákat.  De a valódi története mégsem itt kezdődik, hanem évekkel később Koreában.  Milyen érdekes,hogy a koreai nőket mindig ragyogónak látjuk, arcbőrük szinte mint a porcelán, tökéletes. Innen indult hát ennek a csoda krémnek az útja amely hatalmas port kavart és rengeteg rajongóra tett szert. Ezek a krémek egyesítik a fényvédők, a hidratálók, a sminkalapok és az alapozók előnyös tulajdonságait igazodva bőrünkhöz , engedi a bőrt lélegezni és mindeközben észrevehetetlen, egyszerűen csak szebbé tesz.

A Karaja BB White Secret Touch krém egy olyan varázslatos fehér krém, amely akkor fedi fel titkát, amikor a bőrrel érintkezik: varázslatos színe mikro-kapszulákból szabadul fel, amelyek olyan pigmenteket tartalmaznak, melyek észrevétlenül illeszkednek az arcszínhez, fokozva és tökéletesítve ezáltal a bőrtónust, üde, ragyogó matt hatást eredményezve. Használatával természetes és egyenletes színt, tömör és tónusos arcbőrt kapunk.

Mit tartalmaz a Karaja BB White Secret Touch bőrtónus tökéletesítő krém?


A brit barna algából kinyert értékes aktív összetevője hatással van a sejtek energiaszintjére, ezáltal stimulálja a kollagén, elasztin és hyaluronsav termelést.

Milyen bőrtípusra ajánlott a Karaja BB White Secret Touch bőrtónus tökéletesítő krém?


Minden bőrtípusra ajánlott a bőrtónus tökéletesítő krém


Hogyan kell használni a Karaja BB White Secret Touch bőrtónus tökéletesítő krémet?


Egy kis mennyiséget oszlassunk el tenyerünkön, majd vigyük fel egyenletesen arcbőrünkre!

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre