A CC krémekről

Woman 3096664 1280 cmscrop

Mi a CC krém ?


A CC krém melyben a dupla ’’C’’ – Color Corrective elnevezésre utal. Ahogy az nevében is benne van elsőszámú funkciója: a bőr színének kiegyenlítése, csökkenti a barnás és piros foltokat, pigmentációkat, elváltozásokat, képes tehát semlegesíteni a bőr nem kívánatos elszíneződéseit.

A Karaja CC krémje olyan hatóanyagokkal van ellátva, amelyeknek mindennapi és hosszútávú hatásuk is figyelemreméltó, ugyanis rendszeres használat esetén tartósan javítja a bőr tónusát. A CC krém mindazoknak tökéletes választás, akiknek fontos az erősebb fedés, folthalványítás de nem akarnak lemondani egy BB krém által nyújtott lágy állagról amely még nem közelíti meg a valódi alapozók fedését.


KARAJA CC Color Correction – Halványító krémkorrektor

Cc cream 1
Karaja makeup cc halvanyito kremkorrektor cream color correction

Ez az aktív világosító krém könnyedén színezi a bőrt, simává és ragyogóvá varázsolva. Egyenletes és hibátlan arcszínt és természetes hatást kölcsönöz, ráadásul ápolja is a bőrt. Valójában egy olyan olíva és medveszőlő növényi komplex-szel dúsított formulát tartalmaz, amely csökkenti az arcon lévő színkülönbségeket, valamint a túlzásba vitt napozás, a hormonális elváltozások és az öregedés okozta foltokat. Fényvédőt és antioxidáns E-vitamint is tartalmaz, hogy védje a bőrt, valamint hyaluronsav tartalma garantálja a megfelelő hidratációt.

Eredmény: Természetesen sima, egyenletes és ragyogó bőr.

Mindennapi használatával a bőr ellenállóbbá és hidratáltabbá válik; a színkülönbségek csökkennek.

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre