A maszkon túl

Img 9713 cmscrop

Nő vagyok. Az én maszkom virágos, és rózsaszín, de nem azért, mert attól tartanék, hogy a szememből nem látják, meg, ki vagyok, hogy fontos vagyok-e,  hogy tudják-e, én ÉN vagyok, hogy különleges vagyok, hanem,  hogy megmutassa azt, hogy az én hangulatomra nem lehet hatással egy ilyen kis egysejtű, gonosz szörnyeteg. Hogy mutassa azt, hogy nem lehet  mindent elsöprő hatással a mindennapokra, a jókedvre, a nevetésre, az önbizalomra, a kapcsolatokra. 

Persze mélyen belül, tudom, hogy ez a kis nyavalyás befészkelte magát a tudatomba, néha én is átengedtem magam, és rezignáltam tűrtem, ahogy átjárja az elmémet az ismeretlentől való félelem, a kétség, a hogyan tovább. 

Nem sokkal ezelőtt még bizonytalanul reméltem, ami mostanra egyre tisztábban körvonalazódni látszik, érezni a riadalom végét, és ennek pozitív hatását, mert igenis rengeteget adott nekem is ez a pár hónap. A legjobb, hogy ezzel az érzéssel nem vagyok egyedül. Ugyanezt érezzük mindannyian itt a Porta Bella Vita csapatában. És ez fantasztikus.

Mi az amit mi kaptunk? Aggódást Tőletek, értünk, a hiányotok felerősödését amíg nem találkoztunk, a millió pozitív visszajelzést, kedves szót, baráti érdeklődést, a feltétel nélküli szeretetáradatot Tőletek. Azt, hogy mennyit jelent mindez nekünk, arra hiába keresem, attól tartok, nincsenek szavak. 

Most mosolygok, és a maszk mögött mosolyog a szemem, és ezzel – végre újra látva a kezelőkből kilépve mosolygós szemeteket –  így vagytok Ti is. A csillogó szemek felértékelődtek, és ahogy most, hogy végre azt csinálhatjuk, ami a szenvedélyünk, és megint láthatjuk a boldogságot az arcotokon ez felbecsülhetetlen. 

Köszönjük, hogy vagytok, köszönjük, hogy általatok érezzük tudjuk, hogy ami nekünk fontos az Nektek is az, és, hogy ami Veletek történik Nálunk az,-  ahogy már sokszor mondtuk – tényleg nem csak egy kezelés. 

Maradjatok Velünk továbbra is!

Várunk Titeket a maszkon túl is csupa szívvel és szeretettel!

Addig is minden kedves és leendő vendégünknek nagyon jó utat kívánok a szépülés útján!

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre