A sztereotípia az igazi toxin

Unnamed cmscrop

Magamra vessek…. tudom, minek olvas búlvárt, aki nem bírja… 😀

Aztán persze rájövök, hogy nem a bulvár cikkekkel van baj, hanem a közösségi média használati szokásokkal, kép, szalagcím olvasás, klikkre nincs idő, de ha már a vélemény megfogalmazódik, akkor azt odavetjük, kendőzetlenül, minden megalapozott valódi tartalom nélkül.

Történt a minap ugyanis, hogy elismert női magazinok közösségi oldalain jelentek meg cikkek az egyik celebről a következő szalagcímmel: „Botox bénította le arcát”…., Túltolta a botoxot, a plasztikától lebénult az arca…”.  Nem tisztem, hogy erről a celebről vagy a rajta elvégzett bármilyen beavatkozásról állást foglaljak. És annak ellenére, hogy ismerem a ránctalanító kezelésnek ezt a módját, láttam már rengeteget sőt tapasztaltam saját magam is, mégis elolvastam a cikket is, ahol már szó sem volt bénulásról.

Utána (én balga) elolvastam a cikkhez tartozó olvasói kommenteket is. 

Tényleg még most is ennyi a sztereotípia ezzel a kezeléssel kapcsolatban? Emberek százai fogalmaztak meg hasonló véleményeket, úgymint „úgy kell neki, most a saját hibájából tanult”, „minek kellett ez neki, eddig szép volt most meg mi lett belőle”, „lebénult, megérte?” … és sorolhatnám a vagy profilkép nélküli „arctalan”, vagy az agyonfilterezett profilkép mögé bújt természetes szépség fontosságát hirdető emberek kommentjeit. 

Számtalanszor találkozunk mi is a kijelentéssel, hogy botoxot nem, azt biztosan nem. Aztán négy-hat hónappal később a következő ránctalanító kezelésre érkező Vendég izgatott arcával. 

botox kezelés ugyanis a ránctalanítás rendkívül közkedvelt és látványos módja, amely az orvosesztétikai kezelések között előkelő  helyet foglal el a nagyszámú kezelés, és a kis számban előforduló mellékhatása miatt.

Ennek ellenére mégis az egyik legmegosztóbb kezelés, talán azért mert túl sok tévhit kering róla. Aki ismeri a Tényeket és tévhiteket bizonyára megalapozottabban tud dönteni a kezelés igénybevételéről.

Botox kezelést a mimikai izmok okozta ráncok kezelésére alkalmazunk, hatására  átmenetileg blokkoljuk az arcon a ráncok kialakulásáért felelős izmok működést, a bőr kisimul, a ráncképződés megszűnik. A jó botox kezelés után az arc nem marad mimikátlan, éppen ezért fontos, hogy mindig csak annyi anyaggal végezzük a kezelést, amennyi a ráncok simításához valóban szükséges.

Ahogy említettem saját tapasztalatból is ismerem a kezelést, korábban már eredményképekkel mutattuk be Nektek homlokom botox kezelését és mérgesránc kezelését. De most az eddig leírtak miatt mérges vagyok. Ja, és ami legfontosabb, hogy ez látszik is az arcomon, mert a mimika megmutatja. 😀

A Botulinum TOXIN tehát csak átmenetileg blokkolja a ráncok kialakulásáért felelős izmok működését, a sztereotípia TOXIN jelenléte vajon mikor „ürül ki a szervezetből”? 🙂 

Kövess minket az Instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheted munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövess minket: @portabellavita

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheted: 

Instagram logo 5

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre