Ajakápolás felsőfokon

Img 6191 cmscrop

Miért jobb egy Image ajakápoló, mint egy másik márka, és mivel tudjuk még feldobni ?

Az Image-nek kétféle ajakápolója van (eddig legalábbis) amit szerencsére már egyre többen használtok, viszont sokan még nem tudják ,hogy miért is célszerűbb ezt választani egy drogéria kínálatai között megtalálható másik ajakápoló helyett.

Biztos többen vagytok úgy, hogy hosszú perceket is el tudtok tölteni az ajakápolós polcok előtt és nézegetitek, hogy melyiket válasszátok, ami kellően natúr is, természetes összetevőket tartalmaz de azért használ is, és ha valaki szereti a színeket akkor elvárás, hogy még arra is képes legyen, hogy felváltsa egy finomabb rúzs  vagy szájfény feladatát.   

Valójában miért fontos, hogy figyelmet fordítsunk az ajakápolásra?

A megfelelő arcápolásra, bőrünk öregedésének késleltetésére már mindenki odafigyel és nagyrészt szerencsére már a napi rutin része, de a szánkról hajlamosak vagyunk megfeledkezni, pedig egy olyan rész az arcunkon, ahol szinte elsőként mutatkoznak az öregedés jelei. Nem feltétlen arra gondolok amikor kicserepesedik az ajkunk, hanem sajnos egy idő után fennáll a volumen –és kontúrvesztése is. Ha viszont kellő figyelmet fordítunk rá könnyen megelőzhetjük vagy késleltethetjük a probléma megjelenését, ugyanis itt is érvényes a prevenció ,nem a már meglévő probléma kezelése a jó megoldás.

Természetesen most is meg kell jegyezni, hogy elengedhetetlen a belső hidratálás és a sok folyadékfogyasztás ,majd jöhetnek a termékek. 

Miért Image?

Mert példa nélküli hatóanyag szállító rendszerek (Advanced Delivery Technology, ADT) segítenek, hogy a bőrünk, ajkunk megfelelő táplálása létrejöjjön. Kulcsfontosságú összetevőket tartalmaznak, mint például a peptidek és a proteinek valamint egy olyan érdekes struktúra (MSC) ami képes utánozni a saját természetes bőrmátrixunkat, szöveteink szerkezetét, így a felszívódás garantáltan megvalósul. 

A két ápoló az Ormedic Balancing Lip és az MD Collagen Lip.

Ízelítőnek pár sorban mesélek mindkettejükről.

Az Ormedic lip-et speciálisan az ajakkontúr megjelenésének és volumenének növelésére fejlesztették ki és rendszeres használatával akár 40%-al növeli a nedvesség volument, eltünteti a nem kívánatos vonalakat, csíkozódásokat az ajkainkon és késlelteti a felbukkanásukat.

Mitől más az MD ? Szintén láthatóan növeli az ajkak volumenét, eltünteti a kisebb ráncokat  és akár egy ajakfeltöltés után is használható regeneráló és hidratáló utókezelőnek , csökkenti az esetleges és átmeneti irritációt ami egy tűs kezelés után jelentkezhet, valamint SPF15 faktorral ellátott ami még teljesebb védelmet és ápolást nyújt .

Nos miután kellőképpen gondoskodtunk a prevencióról és a megfelelő táplálásról, jöhetnek a színek kedvelőinek a szintén magas hyaluronsav tartalmú és tápláló KARAJA Sweet Elixír  szájfények, amiket külön – külön is csak önmagukban vagy akár egy Image ápolóra rétegezve is használhatunk .

Természetesen minél több gondoskodást kap az ajkunk, annál hálásabb lesz. A Sweet Elixírrel mondhatni egy komplett szépségkezelést valósíthatunk meg, társul a pigmentek kiemelő hatása a sminkelni vágyóknak és a benne lévő úgynevezett Volulip hatóanyagnak, a peptideknek és vitaminoknak köszönhetően az anti – aging ajakápolás is létrejön. Ami még figyelemre méltó, hogy 12 szín közül választhatjuk ki a stílusunknak legmegfelelőbbet!

Összegezve tehát ne feledkezzünk meg ajkunk megfelelő ápolásáról, egy hangsúlyos, telt és jól táplált dús ajak az egész arcunkat meg tudja változtatni huszonévesen és közép- vagy idősebb korban is.

Kövess minket az Instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheted munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövess minket: @portabellavita

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheted: 


Instagram logo 5 1

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre