Porta Bella Vita logo

Ajakfeltöltés és állkorrekció hyaluronsavval

Ajakfeltoltes hyaluronsavval

Ajakfeltöltés hyaluronsavval, álkorrekcióval

Sokszor az ajakfeltöltés igénye akkor fogalmazódik meg, amikor az alsó, vagy felső ajak „beesett”, aminek leggyakoribb oka  a fogsor, vagy az áll szabálytalansága.

Ezekben az esetekben általában nem elégséges az ajakka hyaluronsavas volumenpótlása, hogy az ajkakakt a várt szintre kiemeljük, sokszor az ajak környékének korrekciójával érjük el a kívánt a hatást.

Az alábbi ajakfeltöltés hyaluronsavval történt, de nagy figyelmet fordítottunk az alsó ajak beesettségét okozó problémára, amit az áll hyaluronsavas korrekciójával oldottunk meg. 

Amellett, hogy az ál beesettsége megszűnt, az alsó ajkat kiemeltük, helyreállítottuk az ajak fiatalos telt volumenét és az ajak körüli ráncok, és következményes árnyékoltságok is megszűntek.

Az alábbi képek a kezelés előtt, és közvetlenül a kezelés után készültek.

Ajakfeltöltés előtte utána fotók

A kezeléshez 1,5 ml hyaluronsavat használtunk. 

Mindenkinek sikeres, örömteli szépülést kívánok! 

 Dr Fercsik- Tóth Beatrix

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre