Ajkak volumenkorrekcója

Ajak volumenkorrekció

Gyakran az ajkak volumenvesztése, ebből következően az ajak ráncolódása, íveinek ellaposodása miatti problémák megoldása a kérés anélkül, hogy az ajkak vastagsága, szélessége láthatóan megváltozna.

Bár ezek az elvárások ellentmondásosnak tűnnek, de a hyaluronsavas feltöltőanyagok széles választékának és az injektálási technika különböző módszereinek köszönhetően lehetőség van ennek megvalósítására.

AJKAK HYALURONSAVAS VOLUMENKORREKCIÓJA

hyaluronsavas ajakfeltöltésnél az ajkak teltségét állítjuk helyre, ezáltal az ajak ráncossága megszűnik, vízszintes és függőleges íve (domborulata) helyreáll, de nagyságában minimális változás látható csupán.

Tapintata rugalmasabb, feszesebb.

A kezelést helyi érzéstelenítő krém használata mellett végezzük.

Az alábbi képek 1 ml hyaluronsavval végzett volumenkorrekció eredményét mutatják.

Az ajak vízszintes és függőleges íve is helyreállt.

Ajak volumenkorrekcio2

Ezen a képen látható, hogy az ajak telt, asszimetriája is csökkent, miközben  méretében jelentős változás nincs.

Ajak volumenkorrekcio3

Mindenkinek sikeres, örömteli szépülést kívánok! 

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre