Amikor felfordul az élet

Woman face 2254765 1280 cmscrop

Az ember él, cselekszik, sodródik, aztán egyszer csak történik valami, amitől az egész addigi élete megváltozik. Lehet az valami nagyon jó dolog, de sokszor sajnos lehet, valami fájdalmas történés is, mint például egy válás, a szeretett kedves elvesztése, ami kihatással lesz mindenre, ami körülvesz minket.

Hölgyeim, Uraim, ha hiszik, ha nem ezen mindannyian átestünk már. Könnyű épp ezért véleményt alkotni róla, saját személyes tapasztalatainkból is merítve. Mit teszünk ilyenkor? Megpróbálunk talpra állni, és miután beláttuk, hogy nem tudjuk befolyásolni a befolyásolhatatlant, és belátjuk, hogy van olyan amire nem lehetünk hatással, akkor kezdjük a hibát keresni magunkban, és megoldást találni a sokszor csak vélt, és ebben a helyzetben csupán felnagyított problémákra.

Mit teszünk ilyenkor?

Változtatunk, sokszor túl magas, és irreális igényeket támasztunk magunkkal és azon belül is jellemzően a külsőnkkel szemben. Akkor és ott azonnal, akarunk valami „nagy durranást”, és ezekkel a hirtelen, nem reális döntéseinkkel hozunk sokszor hibás döntéseket is. 

Pedig a legfontosabb az lenne, hogy a megváltozott körülmények között legalább mi magunk Önmagunk maradjunk. Számtalan hasonló példával találkozunk Nálunk is. Viszont ilyenkor a legfontosabb, hogy elfogadjuk a külső, teljesen objektív véleményt, és a célunk csupán annyi legyen, hogy frissen természetesen, önmagunkat lássuk vissza a tükörben, az elégedettség magunkkal szemben csak így garantálható. 

Számtalan lehetőséget kínálunk arra, hogy jobban érezze magát a bőrében Ön is. Viszont mindig természetes eredménnyel, mert mi is tudjuk, hogy igenis fontos, hogy a szomorúság ne látsszon, hogy az önbizalom ilyenkor épüljön, hogy a véget ért kapcsolatban eltöltött idő nyomai ne látszódjanak, hogy visszakapja Ön is azt, aki korábban volt.

Várjuk Önt is szeretettel!

Addig is minden kedves jelenlegi és leendő vendégünknek nagyon jó utat kívánok a szépülés útján!

Kövessen minket az Instagramon

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen  minket: @portabellavita

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

Instagram logo 5 3

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre