Porta Bella Vita logo

Anikó története

Andi cmscrop

Anikó bemutató dekoltázskezelése

Amikor Anikót megláttam el sem tudtam képzelni, mi az, amin Ő úgy érzi változtatni lenne szükséges. A kezelőben egy ragyogó, napbarnított, rendkívül dekoratív hölgy várakozott.

Anikó pécsi, jogász végzettségű, emellett kitűnően beszél olaszul, most éppen munkát keres. Azt mondja, nem tudja magát elképzelni egy irodában ülve, szeret menni, emberekkel találkozni. Fontos számára a megjelenés, és tisztában van azzal is, hogy milyen fontos szempont, egy állásra jelentkező kiválasztásánál a megjelenés. Mint mondja olvasta egyszer, hogy az első benyomást tíz azt követő benyomás tudja csak megváltoztatni. Véleménye szerint (melyet sokan osztunk szerintem) „az ember szubjektíven dönt mindenben, később keres mindehhez objektív tényezőket, amivel megalapozza szubjektív döntését”.

Éppen ezért tartja fontosnak Anikó, hogy Ő is a maximumot hozza ki magából, ennek érdekében tudatosan vásárol szépségápolási termékeket, de sajnos a kor előrehaladtával ezek nem jelenthetnek mindenre maximális megoldást, így igenis szükséges a rendelkezésre álló egyéb lehetőségeket, az innovatív orvosesztétikai kezeléseket is bevetni a tökéletes hatás érdekében.

Anikót nagyon zavarják dekoltázsán látható ráncai. Ez miatt kivágott felsőket már nem szívesen visel. Nagyon szereti a csőtopokat, melyet gyönyörű alakja miatt bátran viselhetne, de dekoltázs ráncai miatt, már teljesen lemondott róla.

A Facebookon több ismerőse megosztása után jutott el hozzánk, megnézte az oldalunk galériájában lévő előtte-utána fotókat, melyek meggyőzték, ezért döntött úgy, hogy ezt a kedvező lehetőséget kihasználva bemutató modellnek jelentkezik hozzánk. Dekoltázsa hidratáltságának javítását, feszesebbé, rugalmasabbá tételét Juvederm Volite töltőanyaggal érjük el.

Bízom benne, hogy a kezelés eredményét látva, Anikó eléri, hogy – ahogy ő fogalmaz –  ” a külső tükrözze, amit a belső érez”. Az eredményekről beszámolunk. Köszönjük Anikó, hogy megosztotta velünk gondolatait, és hozzájárult azok közléséhez!

Minden kedves jelenlegi és leendő vendégünknek nagyon jó utat kívánok a szépülés útján!

Fülöp-Tóth Emese

Nézze meg Anikó dekoltázskezelését .

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre