Anti-aging a kozmetikus szemével

Az időben elkezdett anti-aging

 

Mint kozmetikus nagyon fontos számomra , hogy megfelelő törődést és ápolást nyújtsunk a bőrünknek, mind az arcunkon és a testünkön egyaránt.

A hatékony anti-aging bőrápolás titka az időzítés, ugyanis ha megfelelő időben, a megfelelő hatóanyagokkal kezded el a ráncok megelőzését, akkor hosszú évekig megőrizheted bőröd fiatalságát.

Mikor és hogyan kell elkezdeni, mi mindenre kell odafigyelned?

Sokan azt hiszik, hogy az anti-ageing ’’tippek” csak a 40+-os korosztálynak szólnak, pedig a ránctalanító, bőrfiatalító bőrápolás a megelőzéssel kezdődik. 2018-ban már nem csak az a cél, hogy a már meglévő problémát próbáljuk meg kezelni vagy eltüntetni, hanem az, hogy a probléma sokáig ki se alakuljon.

Mi az anti-aging bőrápolás?

Az anti-aging bőrápolás magában foglalja a ráncok megjelenési-, és a bőr megereszkedési idejének kitolását, a bőr mélyhidratálását, a pigmentfoltok megelőzését és kezelését, az arc feszesítését és tónusának helyreállítását.

Azok a húszas évek…

Bőrünk számára legideálisabb szakaszt húszas éveink jelentik: végre elmúlik a tinédzser kor hormonvihara és a ráncok még elkerülnek minket, egy ideig legalábbis… Ebben az életkorban pörgünk ezerrel, képesek vagyunk éjszakákon át fennmaradni akár egy vizsgára való felkészülés vagy akár egy kis szórakozás,ünneplés miatt. Valljuk be, szeretünk szoláriumba járni, napozni, nem mindig rendszeres a táplálkozásunk és a folyadékbevitelünk  és néhányan a dohányzás rabjai is vagytok,  a mindennapi stresszről még nem is beszélve.

Ezeknek a folyamatoknak nyomán keletkeznek szervezetünkben az úgynevezett káros szabad gyökök, amelyek szép lassan elindítják az öregedési folyamatainkat. Ha káros környezeti hatásokat a tőlünk telhetően a legkisebb mértékre csökkentjük, emellett megadjuk bőrünknek azt, ami táplálja és élteti, akkor képes megőrizni tartását és rugalmasságát hosszú éveken át, de ehhez érdemes már az első komolyabb ráncok kialakulása előtt cselekedni.

Fontos , hogy a termékek amiket használunk minőségiek legyenek , így a professzionális Kleanthous termékekDermastir termékek,  IMAGE termékek, mert hiába akarunk jót és mint a kis angyal kenjük a bőrünket , ha az telis tele van tartósítószerekkel, bőridegen anyagokkal és színezékkel, akkor ugyan úgy romboljuk a fiatalságunkat őrző sejtjeinket.

Ne feledkezzünk meg az arcunk tisztításáról ,a fényvédelemről és persze vegyünk igénybe már ebbe az életkorban a medicalkozmetikai anti-aging kezeléseket, úgymint például az értékes hatóanyagokat is bejuttató KleanthousDermastir vagy a Genosys Dermaroller kezelést, az IMAGE Peeling vagy akár I SPA kezeléseit 

Nem, nem túlzás ilyen korán elkezdeni, sőt a legújabb trendeknek megfelelően a mi korosztályunk már egyre nagyobb számban vesz igénybe orvosi esztétikai kezeléseket is,  annak érdekében, hogy a bőr idősödési folyamatainak megjelenését minél későbbre tolja. Én személy szerint nagyon örülök, hogy most lehetek huszonéves. 🙂

Kövess minket az Instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheted munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövess minket: @portabellavita

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre