Arcemelés és állív kontúrozás

állív kontúrozás

Az arc megereszkedése szinte elkerülhetetlenül megmutatkozik az állív kontúrjainak elmosódásában. Nagyon gyakran ez az első jel, aminek a megoldása miatt felkeresnek minket. 

Ugyanúgy mint az arc kontúrjának helyreállításában, az állív elmosódottságának megszűntetéséhez vagy csökkentéséhez is több műtét nélküli módszer közül választhatunk.

Nem szabad azonban elfelejteni, hogy az optimális eredmény eléréséhez alaposan meg kell vizsgálni a probléma kiváltó okait, és sajnos figyelembe kell venni azt a tényt, hogy sok esetben az állívre fókuszáló kezelések önmagukban nem oldják meg az esztétikailag zavaró hibát. 

Gondoljunk bele, hogy az állív esetében a gravitáció hatásai miatt az állív feletti bőrterületek lazaságának látványa itt „összegződik”.

Ha pedig az arc egyéb területén volumenhiány alakul ki (ez lehet nagyobb súlycsökkenésétől, de sajnás az idő múlása önmagában is ehez vezet) , akkor a bőrünk úgy viselkedik, mintha egy mérettel nagyobb ruhát hordanánk, és a a „felesleges” bőség megjelenik az arc alsó területein.

Ebben a bejegyzésben kifejezetten az állív változásait mutatjuk be képekkel, amikor a problémának megfelelő arckezelést választva az állív kontúrjának javítását is megcéloztuk.

Arcemelés, álív kontúrozás Cog (horgas) felszívódó szállal

Amikor a megereszkedett szövetek feszítésével érhetünk el eredményt, a felszívódó horgas szálakkal egy „ebédidős” kezelés alatt mechanikai emelést végzünk, így a kezelést követően azonnal élesebbé válik az állív vonala.

Eredményképekkel bemutatott ARCLIFTING FELSZÍVÓDÓ COG SZÁLAKKAL kezelésünk teljes leírását a képre kattintva is megnézheti.

Lliv feszesites
Alliv2 cmscrop

Arcemelés, álív kontúrozás hyaluronsavas arcfeltöltéssel

Abban az esetben, amikor volumenhiányt tapasztalunk az arcon, ennek pótlása után az arc megemelkedik, mind az arc, mind az állív kontúrja fiatalosabbá válik. Ebben az esetben az álív élessége az arc felsőbb területeinek volumenpótlásával volt elérhető, hiszen az arc bőrének mérete nem csökkent a volumenvesztéssel, természetes, hogy a „felesleg” ráncokat, redőket, és állív elmosódást okozott, amíg a megfelelő mennyiséget nem pótoltuk a veszteségek helyén.

A teljes arckezelést a HYALURONSAVAS ARCFELTÖLTÉS bejegyzésünkben, a képre kattintva is megtekintheti,

Lliv feszesites 3

Arcemelés, álív kontúrozás Radiesse® feltöltéssel

Ennél a kezelésünknél az arc emelése, fiatalos kontúrjának visszaállítása szintén volumenpótlással volt megoldható, ami a diszkrét állív elmosódottságot is megszüntette.

RADIESSE® FELTÖLTÉS és ARCEMELÉS kezelésünk fényképekkel is illusztrált leírását a képre kattintva is megtekintheti.

Lliv feszesites 4

Természetesen a horgas szálas kezelésen és feltöltéseken kívül is vannak egyéb műtét nélküli orvosi eljárások ( mi is alkalmazunk egyéb kezeléseket ), amelyek az állív problémáira hatékonyan alkalmazhatóak, a lényeg az okok feltárása, és az ennek megfelelő kezelés kiválasztása.

Ebben a bejegyzésben a gyakran megfogalmazott kérdésre (a felszívódó szál, vagy volumenpótlás a jobb választás a lifting kezelések esetében) szerettem volna példákat mutatni, a válasz pedig: nincs jobb és kevésbé jó, mindkettő más probléma megoldására való, megfelelő választással érhetünk el optimális eredményeket.

Mindenkinek sikeres, örömteli szépülést kívánok! 

dr Fercsik-Tóth Beatrix 

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre