Porta Bella Vita logo

Arcfeszesítés műtét nélkül

Porta bella vita blog

A leggyakoribb  orvosi eljárások a műtét nélküli arcfiatalítás során az arc kontúrjának helyreállítása lifting kezelésekkel, az arc karakterét megváltoztató ráncok megszűntetése, vagy a bőr rugalmasságának javítása a feladat.

Az arc megereszkedésének diszkrét jelei már a harmincas években megjelennek, és évről évre fokozottabban láthatók. 

 

Arcfeszesítés műtét nélkül

A kezelésekkel szembeni alapvető elvárás, hogy a lehető legkíméletesebb eljárással, a legrövidebb felépülési idő meleltt érjen el kielégítő lifting hatást.

A lehetőségek közül kiemelkedő jelentőségű a szálbehúzásos feszestés, ami az utóbbi években egyre nagyobb szerepet tölt be az orvosesztétikai kezelések között. Megjelentek a felszívódó szálak, ezek között egyre szélesebb a választék a szálak kialakítását tekintve, újabb és újabb módszerek használatával egyre több probléma egyre látványosabb kezelésére van lehetőség.

Vékonyszálas arcfeszesítés

Amikor  a szövetek feszesítése, jelentős liftinghatás nélkül a cél (meglazult szövetek miatti diszkrét megereszkedés) , a klasszikus vékonyszálas thread liftinget választhatjuk, a probléma kezeléséhez szükséges hosszúságú és típusú szálak kombinációját használva. A vektor irányú kollagénindukciónak köszönheően ilyenkor a szövetek feszesebbé válnak. 

Ez a kezelés használható a szemhéjak feszesítésére is a legújabb irányztok szerint. 

A kezelés eredménye hónapok múlva válik látványossá, hiszen az eredmény a szervezet választreakcióján alapul, amely kialakulásához idő kell.

Cog szálas arcfeszesítés

Abban az esetben, amikor jelentősebb feszesítés a cél, a műtét nélküli kezelések közöl a cog szálas feszesítés látványos eredményt hozhat az erősebb, hosszabb és a szövetekbe megkapaszkodva azonnali húzás segítségével.

Ma már a Cog (horgas) szálaknak is széles választéka áll rendelkezésre, ami növeli a kezelő orvos lehetőségeit a megfelelő eredmény eléréséhez.

A horgas szálas kezelések esetén a szálbefűzést követően azonnal látható lifting hatás, ami az elkövetkező hónapokban a vékonyszálas kezeléssel megegyezően a szervezet válaszreakciójának megfelelően hónapokon keresztül egyre látványosabbá válik.

Arcon és bizonyos testkezelések esetén is használjuk, gyakran kombinálva a vékonyszálas kezeléssel a hatás fokozására.

A kezelés menetét itt nézheti meg:  Cog szálas kezelés  

Arcfeszesites mutet nelkul

Amikor a  Cog szálas arcfesszesítéstől nem várhatunk kellő eredményt , az ennél erőteljesebb HAPPY LIFT kezelés lehet megoldás, ha műtét nélkül szeretnénk erőteljes lifting hatást elérni.

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre