Arcfiatalítás kombinált felszívódó szálas kezeléssel

Felszívódó szálas arcfeszesítés

felszívódó szálas kezelések az arcfeszesítő, arcfiatalító eljárások egyik rendkívül kdvelt és látványos műtét nélküli formája.

A finomszálas (gyakran bio felszívódó szálnak nevezett) technika során hajszálvékony steril szálakat juttatunk a bőr megfelelő rétegébe, ami a szöveti stimuláló hatása miatt a bőr feszesedését okozza. Javul tömörsége, rugalmassága, csökkenenek a felszínes ráncok, az arc kontúrja fiatalosabbá válik.

Önmagában kisebb problémák megoldására, fiatalabb korban az öregedési jelek megjelenésének megelőzésre is használhatjuk.

COG (gyakran horgas, vagy fogazott szálas) kezelést használunk, amikor erőteljesebb húzást szeretnénk elérni. Ennél a kezelésnél mechanikus húzást is alkalmazunk, jelentősebb emelést érhetünk el. Ennek megfelelően már a kezelés után is látható eredmény, majd később ezek a szálak is szöveti stimulációt váltanak ki mint a finomszálas kezelésnél használt bioszálak,  de annál erőteljesebben. 

Önmagában formázásra, emelésre használjuk.

Felszívódó szálak kombinált alkalmazás

Finomszálak és COG szálak kombinációjával rendkívül látványos eredményt érhetünk el, a bőr feszesedése, az arc látványos liftingje, ránctalanítása történik meg. 

Arcdiagnosztikát követően megtervezzük a felhasználandó szálak egymáshoz viszonyított arányát, a szükséges szálak típusát a lehető leglátványosabb és legtermészesteseb hatás elérése érdekében.

A kombinált kezelés arc, nyak, dekoltázs fiatalítására, ránctalanítására is használhatjuk.

A kezelésről részletesen olvashat itt: ARCFIATALÍTÁS SZÁLBEHÚZÁSSAL

Sikeres, örömteli szépülést kívánok!

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre