Arcfiatalítás műtét nélkül

Arcfiatalitas mutet nelkul

Arcfiatalítás műtét nélkül

A műtét nélkül végzett arcfiatalítás során gyakran kombinált kezelést alkalmazunk.

A beavatkozást megelőzően pontosan megtervezzük a kezelés felépítését, tisztázzuk, mit várhatunk a kezeléstől, mi a hozzánk fordulók igénye, melyik kezelések azok, amik számára elfogadhatóak és viselhetőek.

Szinte minden páciensünk igénye a természetes hatás, a diszkrét, de látványos változás anélkül, hogy arcformája, karaktere megváltozna.

Számomra fontos szempont, hogy az elvégzett kezelés ne torzítsa el a karaktert, ne törekedjünk a teljesen kisimított, ránctalan, kifeszített archoz, hiszen ezek a kezelések nem a fiatalság visszaállítására, hanem az ízléses, viselhető, fiatalos megjelenésre hivatottak. A természetes hatás csak ezek figyelembevételével valósulhatnak meg. 

Alábbi kezelésünk is ennek a szemléletnek a jegyében készült kombinált kezeléssel.

Az arcfeszesítést felszívódó COG szálakkal végeztük, kiegészítésképpen hyaluronsavas feltöltést alkalmaztunk.

Arcfiatalitas mutet nelkul2
Arcfiatalitas mutet nelkul1

Köszönjük a hozzájárulást, hogy bemutathattuk a fotókat!

Bízunk benne, hogy így láthatóvá tehetjük, hogy  ezek a kezelések nem változtatják meg az arc karakteretét, hatásuk természetes,  finom, diszkrét és mégis rendkívül látványos. 

Mindenkinek sikeres, örömteli szépülést kívánok! 

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre