Archarmonizáció frissítése hyaluronsav és botulinum toxin kombinációjával

Img 0337 cmscrop

Az archarmonizáció komplex kezelés, tervezetten végezzük, sokszor 1 alkalommal, de több esetben a terveknek megfelelően akár 2,3,4 lépésben, szakaszosan is elvegezhető.
Így lehet akár fel óra alatt sok évet fiatalodni, a fáradt arcvonásokat elsimítani természetes hatással, de elérhetünk hónapok alatt is a célig, az eredmény tartósan megőrizhető, kisebb frissítésekkel szinten tartható. 

A frissítések gyakorisága elsősorban a páciens igényétől függ, hiszen a kezelés hatása  akár 2-3 évig is látható. Hyaluronsavas kezelések esetében gyakran választjuk az évente 1 alkalommal, kis mennyiségű hyaluronsavval történő „szinten tartást”, amikor frissítjük az elért eredményt. A b.tox kezelést frissítésére gyakrabban is szükség lehet.

Emellett a legszebb hatás érdekében a bőrápolásról nem szabad megfeledkezni.

Botulinum toxin ( „botox” ) kezelés

 

Archarmonizációs kezelés frissítéseként első lépésben végeztünk botulinum toxin kezelést:

-a szemöldök közötti haragos ráncokat simítottuk

-megemeltük a szemöldököt, hogy a tekintet nyitottabb legyen

-simítottuk a szarkalábakat

– simítottunk a szarkalábakon is túlfutó felszínes ráncokon a bőrön

-megszüntettük a szajzug lefelé görbülését

-csökkentettük az állcsúcs behúzását és egyenetlen felszínét az izom ellazításával ( ha lapozol, láthatod, hogy már a b.tox kezelés hatásara is mennyit javult az állcsúcs pozíciója, amit majd hyaluronsavval tovább javítunk)

A kezelés után 2 hét telt el, ennek az eredményét mutatjuk:

A “botox” kezelés szemlélete is nagy változáson ment át az utóbbi években. Nem sablonosan, egy adott protokoll szerint végezzük már, az arc mozgásának, az izmok egymásra hatásának elemzése teszi lehetővé az orvosesztétikában az eredmény maximalizálását és a természetes hatást.

Archarmonizáció fenntartó-frissítő kezelése hyaluronsavval

Az első archarmonizációs kezelés 2019-ben történt.

Most a botulinum toxin kezelést követő 3. hétben finom korrekciókat végeztünk az arckontúr helyreállítására, a diszkrét megereszkedés csökkentésére, az ajak formájának és volumenének finom helyreállítására.

A hyaluronsavas ismétlő kezelések mindig kevesebb anyagot igényelnek mint az “alapozás”, hiszen a hyaluronsavas archarmonizációk pozitív hatásai évekig megmaradnak, így mindig kevesebb “problémát ” kell kezelnünk.

A változás a kezdetektől archarmonizációval

A harmonizációs kezeléseknél a természetességre törekvés, a mértékletesség, az átfogó szemlélet elengedhetetlen.

Így lett gyönyörű páciensünk is egyre fiatalosabb az évek alatt.

Köszönjük pácienseink bizalmát, és köszönöm, hogy bemutathattam a képeket! 

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre