Archarmonizáció hyaluronsavval fiatalon

archarmonizáció

Az archarmonizációs kezelések fiatal korban a szépség hangsúlyozásának, az arányok optimalizálásának lehetőségeit foglalják magukba. A legismertebb kezelés az archarmonizáció hyaluronsavval, pedig a legtöbb esetben kiegészítő kezelések is történnek az optimális, természetes hatás érdekében.

A kezelés tervezésekor az arc szerkezetét, arányait, a mimikai ráncokat és a bőr minőségét is vizsgáljuk. Az optimális, harmonikus, természetes eredmény csak ezek összhangjával képzelhető el.

Miben más az archarmonizáció egy hyaluronsavas töltésnél, botox kezelésnél?

Egy-egy probléma megszüntetése, egy ránc kisimítása, vagy egy terület botox kezelése is szép eredményeket hozhat, de teljesen más, mint amikor az egész arcot egységben szemléljük, az okokat és következményeket meghatározzuk, az arányokat megvizsgáljuk, és ezek alapján készül a kezelési terv, majd a történik meg a kezelés.

Ez minden archarmonizációs kezelésre igaz kell hogy legyen:

Túlzások nélkül, de kellő mennyiségben, optimális tervezést követően, a szükséges helyre , szükséges mennyiségű, optimális hyaluronsav kombináció bejuttatása a harmonikus, elegáns eredmény titka. A kezelés szükség esetén kiegészítendő a meglazult szövetek feszesítésével, a mimikai izmok botox kezelésével, a bőrminőség javításával.

Mikor jön szóba archarmonizáció hyaluronsavval fiatal korban?

A leggyakoribb megkeresés a járomív és az állív kezelésének igénye. Sokszor önmagukban nem célszerű ezeket a területeket kezelni, fontos az egész arc arányainak meghatározása, hogy ne fordulhasson elő túltöltés, deformált arcvonások.

A természetesség iránti igény megköveteli, hogy ne változtassuk meg a karaktert, hanem a meglevő szép vonásokat hangsúlyozzuk.

Archarmonizáció hyaluronsavval és botulinum toxinnal

A képeken a kezelés előtti állapot, és a kezelés után több héttel készült páciens fotó látható.

A képeken megfigyelhető, hogy az amúgy is gyönyörű arc szépségét és kontúrját úgy hangsúlyoztuk, hogy az arc karaktere nem változott meg, a kezelés „láthatatlan”, nincsenek túltöltések és természetellenes formák.

( Köszönjük a képeket, és azt is megmutathatjuk a változást)

archarmonizáció fiatalon
hyaluronsavas arctöltés

Hyaluronsavas harmonizáció

Az optimális arányok eléréséhez kanüllel és tűvel, különböző tulajdonságú hyaluronsav kombinációval juttattuk a töltőanyagot a járomív, állív, áll területére.

archarmonizáció hyaluronsavval

Botulinum toxin (botox) kezelés

A mimikai ráncok simítása botulinum toxinnal történt. A kezelésnél ma már nem csak a ránctalanításra, de szemöldök pozíciójának javítására is törekszünk, hogy a szem nyitottabbá válhasson.

botox kezelés

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre