Archarmonizáció természetes eredménnyel

Img 6892 cmscrop

A hyaluronsavas archarmonizáció műtét nélküli eljárás. Túlzások nélkül, de kellő mennyiségben, optimális tervezést követően, a szükséges helyre , szükséges mennyiségű, optimális hyaluronsav kombináció bejuttatása a harmonikus, elegáns eredmény titka. 

A kezelést gyakran botulinum toxinnal egészítjük ki, sokszor a klasszikus mimikai ráncok kezelésén kívül a szájzúg, az áll kezelését elvégezve, de szükség esetén mezobotox kezeléssel a felszínes ráncok simítását is elvégezzük.

Az archarmonizációs kezelés az arc egészének vizsgálatán, mélyreható anatómiai és elméleti ismereteken, szemléletmódon alapul.

A kezelések általában egy ülésben elvégezhetőek, de tervezés alapján több szakaszban is eljuthatunk a célig.

Emellett nem szabad elfelejteni, hogy a szerkezeti változásokon, ráncok simításán kívül a bőrminőség javítása is fontos része az optimális eredmény érdekében.

STRUKTÚRÁLIS ARCHARMONIZÁCIÓ

Az idő múlásával az arc volumene csökken a szerkezeti átalakulás miatt,  a bőr megereszkedhet , az arc elveszíti fiatalos kontúrját, fáradt megjelenése lesz.

Az egyik leggyakoribb hyaluronsavas archarmonizációs kezelés, komplex megoldást nyújt az arc fiatalosságának helyreállítására. Gyakran kombináljuk botulinum toxin kezeléssel, és a bőrminőség javítását célzó eljárásokkal. Szükség esetén felszívódó szálas kezeléssel is kiegészítjük.

Archarmonizációs kezelés eredménye 

A bemutatott esetben archarmonizációs kezelés részeként végeztük hyaluronsavval a szemöldök emelését, a halánték beesettségének csökkentését, párhuzamosan a középarc kezelésével. Az áll, állív kezelése is megtörtént, az ajak diszkrét hyaluronsavas feltöltésével.


A mimikai ráncokat botulinum toxinnal kezeltük.

A természetes, nőies vonások megőrzése, a mértékletesség alap feltétele a természetes eredménynek. A harmonizációs kezeléseknél nem veszik el az arc karaktere, nem történik az arcot /ajkat deformáló túltöltés, az ízléses eredmény alapvető elvárás.

A bemutatott kezelést 2 lépesben végeztük el.

A képek a kezelést megelőzően és kezelés után 3 hónappal készültek

A bőrminőség további javítását, a szemhéj és arc DEKA szén-dioxid lézeres kezelését ősszel tervezzük.

Img 6887
Img 6885

Hyaluronsav bejuttatása: 

Img 6890

Botlinum toxin ránctalanítás, mezobotox

A mimikai izmok kezelését botulinum toxinnal végeztük:

A szükséges területeken Mezobotox kezelés és Skinbooster bőrfeltöltés történt:

Archarmonizációs kezelések

Blogbejegyzések között több kezelés bemutatást is megnézhet.

Többek között ezeket a kezeléseket, amit a képre kattintva is elérhet:

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre