Arckontúr javítás és ajakfeltöltés hyaluronsavval

Img 5323 cmscrop

Pálmát néhány éve ismertük meg. Akkor megereszkedett szemhéja miatt fordult hozzánk, a szemhéj felesleges bőrének megszüntetése akkor Plasmage kezeléssel történt, aminek eredményéről be is számoltunk Önöknek is. ha erről lemaradt korábban, itt megnézheti. Azóta a Plasmage kezelés mellett ennek a problémának a megoldására megérkezett hozzánk a DEKA DOT is. A DEKA DOT szén-dioxid lézerrel is kiemelkedő eredményességel kezelhető az arc fiatalítása mellett a szemhéj is.

Most hyaluronsavas feltöltéssel az arc “frissítését”, az arckontúr javítását végeztük, ajakfeltöltéssel, az abszolút természetes hatást szem előtt tartva.

A hyaluronsavas kezeléseknél a változás mértéke nem csak a felhasznált anyag mennyiségétől függ, de a jól megválasztott kombinációtól is.


Ebben az esetben összesen 3 ml Restylane töltőanyagot használtunk fel.


Ha még jelentősebb változást szeretnénk, akkor több hyaluronsavra lenne szükség, de ezt nem feltétlenül kell az első kezeléssel elérni, a fokozatos építkezéssel nagyon természetes, tartós eredmények érhetőek el, ami a későbbiekben kisebb anyagmennyiségekkel folyamatosan szinten tartható.


Az alábbi képek közvetlenül a kezelés előtt és után készültek, a teljes eredményre több hetet is várnunk kellett.

Ennél a kezelésnél is a természetességre és a harmoniára törekedtünk, a kontúrok helyreállítására a szép vonások hangsúlyozására. Végül még 1 ml Restylane hyaluronsavval és a mimikai ráncok botox kezelésével értük el a végleges alábbi képeken látható eredményt.

Nagyon hálásak vagyunk, hogy egyre többen vagytok, akik hozzájárultok, hogy megmutathassuk arcotokat és a változást! Köszönjük szépen!

Kövessen minket az Instagramon

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

Instagram logo 5 3

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre