Porta Bella Vita logo

Arckontúrozás hyaluronsavval és Cog felszívódószállal

Roab 1 49cf cmscrop

Az arc kontúrjának javítása nagyon gyakori feladatunk. Ilyenkor első sorban a megereszkedett szövetek pozicionálására és volumenpótlására van szükség, de egyre gyakoribb kérés már fiatal korban az állvonal élesítése, a járomív hangsúlyozása, vagy a profil sziluettjének javítása az állcsúcs megfelelő arányainak kialakításával.

Brigi bemutató kezelésre érkezett hozzánk. 

Bemutató kezelésünk az arc megváltozott kontúrjának helyreállítására irányult, a fiatalos V vonal helyreállításával. Emellett az ajak volumenizálását, szép íveinek hangsúlyozását is terveztük.

A kezelést több lépésben végeztük el, fokozatosan felépítve a kívánt eredményt. (Időközben a megereszkedett felső szemhéj műtéti megoldása is megtörtént (más intézményben) gyönyörű eredménnyel.)

A kezelés felépítése 

Először az állív élesítése és a járomív kiemelése, a középarc volumenpótlása és ezáltal a szem alatti árok simítása volt az elsődleges feladat, hyaluronsavas feltöltéssel.

Ezt követően az ajkak dúsítását, az  ajak pozíciójának javítását kezdtük meg.

Végül az alsó arcfél szöveteinek emelése, a mosolygó és szomorú ránc simítása,  kötőszöveteinek tömörítése történt  Cog felszívódó szálakkal , a szemöldök közötti haragos ránc simításával.

Hyaluronsavas arckontúrozás

A képek a kezelések megkezdésekor, és az első kezelést követő 5 héttel készültek.

Fontos, a hyaluronsavas feltöltések azonnal látható eredményt mutatnak, de a végleges eredmény kialakulásához több hétre van szükség. 

Ezt követően célszerű a kezelések folytatását elvégezni, a kialakult állapothoz igazítani a kezelési tervet.

A kezelés Restylane hyaluronsavcsalád különböző termékeinek kombinációjával  történt. Tűvel és kanüllel is dolgoztunk.

 

 

 

COG SZÁLAS kontúrozás, emelés

A tervek szerint a következő lépés az alsó arcfél emelése, a nasolabiális és marionett ráncok simítása és a szövetek tömörítése volt. Ehhez felszívódó Cog szálakat használtunk.

Emellett folytattuk  az ajak volumenizálást és pozíciójának javítását. Most az ajak emelését okozó hatás érdekében kanülös technikát is használtunk.

A képek közvetlenül a kezelés előtt, és kezelés után készültek. A Cog szálas kezelésnél azonnal csupán diszkrét mechanikai emelést lehet látni, a végső hatás kialakulás hónapokkal később lesz látható.  ( a képen így is megfigyelhető a ráncok simulása már az azonnali emelés eredményeként.

Glabella ráncainak simítása

Mivel optimális esetben a mimikai ráncok kezelését nem végezzük el a szemhéjkorrekció előtt, így a mérgesráncok kezelése is az utolsó lépésben történt meg. Nem a mimika megszüntetését akartuk elérni, hanem a túlzott ráncolást megszüntetni. 

 

Bár a többlépcsős kezelések mindig türelmet igényelnek, hiszen nem azonnal látható a teljes változás, de a bemutatott kezelés megmutatja, hogy megéri a türelem . 

Az alábbi fotókat Brigi juttatta el nekünk, köszönjük, hogy bemutathatjuk az eredményt egy fantasztikus sminkben, gyönyörű fotókon. 

Foto: Harza Tamás ,   www.harzafoto.com

Köszönjük, hogy bemutathattuk a képeket. Bízom benne, hogy megmutathattuk, hogy mértékletes kezeléssel ízléses, természetes változást tudunk elérni. 

Minden Hölgynek sikeres, örömteli szépülést, az Uraknak örömteli, sármos fiatalodást kívánok! 

 

 

 

Kövessen minket az Instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 


Instagram logo 5 1

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre